İstanbul Fatih'te Onlarca Siyahinin Bulunduğu Bir Sokakta Kaydedilen Görüntüler Gündem Oldu

İstanbul Fatih'te bulunan Molla Gürani mahallesi Dede Paşa sokakta kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

TikTok'ta "@yasermasri1983" isimli hesap tarafından paylaşılan görüntülerde, sokakta onlarca yabancı uyruklunun bulunduğu anlar görülüyor.

O görüntüleri Twitter'da paylaşan "@alyen1st" isimli hesap ise, "İstanbul Fatih, Molla Gürani, Dede Paşa Sokak. Karşıdaki marketin ismi olan Belad Elşam da Suriye'nin halifelik zamanındaki ismi" dedi.

twitter.com

İşte gündem olan o görüntüler: 👇

Gündem olan o görüntülere gelen tepkiler: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
02.08.2022

ben afrikalılardan rahatsız değilim, gayet saygılılar, hepsi işinde gücünde ve modern insanlar. bide insanlık afrikadan çıktığı için atalarımın ırkı gibi görüyorum onları :)) bütün göçmenleri aynı kefeye koyup kurunun yanında yaşıda yakmamak lazım

Yeter artık şu afrikalıGüzellemsi. Hepsi ekmeğinde falan değil, uyuşturucu ve hırsızlık olaylarına karışan cok. gürültü patırtı çıkartıyorlar. %90 illegal ülkeye geliyor ve hepsi bir bölgede getto oluşturuyor. Avrupa'ya geçemeyince bizim başımıza bela oluyorlar. Afrikalılar Suri veya Afganlar kadar çoğalsın onlarda sorun çıkarır. Ayrım yok, hepsi ülkelerine gönderilmesi şart. Türkiye dünyada en çok Sığınmacı barındıran ülkesi, sağlık sistemi bu sebepten çökmüş durumda, doktorlar bütün sığınmacılarla ilgilenmek zorunda. Bu bir örnek. Artık milletin takati kalmadı.

02.08.2022

Zencilerle bir sorunumuz yok. Kimi eğitim için, kimi para kazanmak için burada. Suça karışanları gündem olmayacak kadar az. Öte yandan, dün bir bugün iki, tüm çirkefliğiyle Ar*p soysuzu ve sapkın Afganlar sktir olup gitsinler bu ülkeden. Şu Simple denen reklamı da kaldırın, küfrü sansürlemek zorunda bırakıyor g*vat.

Parti olarak söylemiyorum ama ben tüm böyle toplaşan arapların ölmesini istiyorum acaba birtek ben miyim böyle düşünen

TÜM YORUMLARI OKU (43)