İstanbul'dan Hafta Sonu Manzaraları: Sahiller ve Parklar Doldu, Sosyal Mesafe Yine Hiçe Sayıldı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte Kadıköy'de Moda ve Caddebostan Sahili'nde ve Şişli'de Maçka Parkı'nda hafta sonu yoğunluğu yaşandı.

1 Haziran'dan itibaren koronavirüs salgını kapsamında alınan kısıtlama tedbirlerinin normalleşme süreciyle birlikte kaldırılması sonrasında vatandaşlar sahillere akın etti.

Kadıköy'deki Moda ve Caddebostan Sahili'nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı.

Vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadıkları ve maske takmadıkları görüldü.

İstiklal Caddesi'ndeki kalabalık da salgın öncesi günleri aratmadı

Polis anons yaparak vatandaşları uyarmaya çalıştı

Öte yandan sahillere akın eden vatandaşlara polis ekipleri “Kıymetli vatandaşlarımız koronavirüsü ile mücadeleniz devam ediyor. Salgın tehlikesi geçmiş değil, lütfen tedbirlerimize uyarmaya devam edelim' şeklinde anons yaparak uyarıda bulundu.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.06.2020

Geçenlerde haftalardır evdeyim diye bir sahile ineyim de koşu yapayım dedim demez olaydım. Maskesi olmayan mı dersin, dip dibe çimenlere yatanlar mı. Herkesin spor yapası gelmiş. İçimden de bunlar iflah olmaz dedim.

14.06.2020

"İtalya'da bir bakan bir kanala açıklama yapmıştı, salgın olmadan öncesinde, bu sahil boştu, şu an bir anda herkesin spor yapası gelmiş gibi buradalar, anlam veremiyorum, evde kalın çağrılarımıza uymuyorlar"

Çok sıkılıp bunalmış olabilirsiniz. Bu şehirde bir çok boş alan var. Gidip gidip herkes aynı yerde toplanacaksa oturun evinizde. Baktın ortalık kalabalık, bilinçli bir insan olarak diyeceksin ki "bir de ben buraya kalabalık olmayayım".. Bunu yapmayıp da "ben ne gidecem, o gitsin" derseniz hepimizi riske atarsınız.

Bunlar maymundan beş dakika sonrası işte.

14.06.2020

yok yok 500 yıl öncesi. maymunu koy daha akıllı hareket ederler.

TÜM YORUMLARI OKU (19)