İstanbul'daki Terör Saldırısında Ağır Yaralanan Selin Çelik, Hayata Tutunamadı...

Beşiktaş’ın Vodafone Arena stadı yakınında çevik kuvvet ekiplerine düzenlenen çifte bombalı saldırıda can kaybı 44'e yükseldi. Saldırı esnasında dolmuşta ağır yaralanan ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yoğun bakımda tedavisi yapılan Selin Çelik dün gece yaşam mücadelesini kaybetti. 

Selin Çelik'in yakını Tankut Karamuk, maç saatinde kendisinin de orada olduğunu belirterek şunları söylemişti:

''Beleştepe denilen yerde dolmuşun içerisindeymiş benim kuzenim. 28 yaşında Selin Çelik. Arkadaşları ondan haber alamayınca hastane hastane dolaşıyorlar, sonra ablalarına haber veriyorlar, o şekilde bulunuyor. Çünkü kimlik tespiti de mümkün değil. Cüzdanı falan yok ortada, dövmesinden tanımış arkadaşı. Yaralanan az sayıda sivilden biri kendisi ama içinde bulunduğu dolmuş da doluymuş. Patlamanın çok yakınındaki bir dolmuştaymış. Selin de kafasından yaralanıyor.''

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Selin Çelik'in, Galatasaray Kulübü master yüzücüsü Pelin Çelik'in kız kardeşi olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Beşiktaş'taki terör saldırısıyla ilgili, "36'sı polis, 8'i sivil, 44 şehidimiz var." dedi..

İstanbul'da Terör Saldırısı: 'Şehit Sayısı 44'e Yükseldi'

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
12.12.2016

Sabah sabah vereceğiniz habere sokayım !!! Bizler daha ne kadar susup oturacağız, bu canlar daha ne kadar yitip gidecek ? ne kadar zaman daha hesap sormamaya devam edeceğiz ? Şehitlerimizin hain saldırıda şehit düştükleri gün televizyonlarda hala başkanlık tartışanlardan, twitter da resmi makamların şehitler üzerinden muhalefete yüklenenlerden, veya şehitler üzerinden işi başkanlığa getirenlerden, ona buna sataşıp kavga edenlerden, istihbarat yetersizliginden, artık bir şeylerin hesabını sorma vakti gelmedi ey Türk halkı ? daha ne kadar boyun eğeceğiz insanların ölümüne, daha ne kadar bizleri alıştırmaya çalışacaklar ? dur demeyecek miyiz ?? ! Allah rahmet eylesin...

12.12.2016

Daha Cuma günü o dolmuşlardan birindeydim. Hepimize, hepimizin sevdiklerine olabilir. Tepki göstermemiz için illa tanıdıklarımıza mı birşey olması gerekiyor?

12.12.2016

Lanet teröristlere baş kaldırmanın zamanı gelmedi mi? salak gibi hepiniz teröristlerden cok olayı sıyasete baglayıp onlara yuklenıyorsunuz. tabiki onlar da suclu da, esas olayı yapan serefsız pkk dan hesap sorulması gerekmez mi_?onlara yuklenılmesı gerekmez mi? sızler boyle bolundukce o terorıstler kıçları ıle guluyor sıze. devam edin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ