İstanbul'daki Bir AVM'de "Neden Yan Baktın" Kavgası Çıktı

Gaziosmanpaşa’da bir AVM’de yürüyen genç 'Neden yan baktın' diyen 2 şahıs tarafından feci şekilde dövüldü. Yaşananlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz ay Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ndeki bir AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içeride yürüyen Murat Ö. ile Barış K. arasında yan bakma yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi ile Barış K., Murat Ö.‘ye saldırdı. Tekme ve yumruklarla feci şekilde dövülen Murat Ö. yere yığılırken, Barış K. kaçtı.

Olayın ardından yerde hareketsiz kalan Murat Ö. için olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Murat Ö., bilinci kapalı şekilde hayati tehlikesi olarak ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurdu. Çalışmalar sonıcunda imliği tespit edilen Barış K. polis tarafından yakalandı.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Barış K., “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıs, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayın görüntüleri 👇

Turistlere Taksimetre Açmayan Taksici Trafik Ekiplerine Takıldı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.09.2023

Bu iğrenç varlıkların memlekete insanlığa faydası ne acaba?

24.09.2023

Ölünce gübre olmaktan başka yok

24.09.2023

Hani zombi filmlerinde hortlaklar sokağa çıkar ya işte her yer onu aratmıyor. Ülkede her çeşit dayak yeme, ölme, öldürülme ihtimali var. Tam bir orta doğu ülkesiyiz, hiç kendimizi kandırmayalım cahil ve kültürsüz bir halkın var olduğuna delalettir, gerçekten coğrafya kaderdir. Memleket kayıtsız silik karakterli aciz ruh hastası psikopat dolu, ailesinde ve çevresinde şiddet görerek büyüyenlerle dolu, kurtlar vadisi gibi şiddetin meşrulaştırılıp mafyanın kutsallaştırıldığı dizilerle yetişen bir nesille dolu. Önüne gelene iftira atıp düşmanlık besleyen iktidarların söylemleriyle bütünleşenlerle dolu. Şiddet böyle bir şey, normalleştirince kimi nasıl vuracağı belli olmuyor. Fantezilerinin tatmini oluyor. Bu iflahını belledikleri ülkede zaten ölmen dayak yemen için bazen 'yan bakmana' bile gerek kalmaz. Adamın biri gelir samuray kılıcıyla sırf 'canı istediği için' öldürür. Saçma bir sebepten her an bir ruh hastasının hedefi olabilirsin.

Samuray kılıcı taşıyan bir oç'un kahpece katlettiği o meleğimizin görüntüsü gözümün önüne geliyor ve kahroluyorum. Onun çaresizliği çektiği acı umarım cennette en güzel yerdedir.

24.09.2023

Hıııhh tamaaam, kahramanlar, efendiler, mafyalar yine çıkmış sahneye, Eee ne demişler; Cıvık olursa kaptanın tayfası, yapış yapış olur seyir defterinin sayfası

Başkalarının karıları kızları olsa baştan aşağı yüzer bu kahpe evlatları ama kendilerine biri yan baktımı gücü yeten yetene...

TÜM YORUMLARI OKU (30)