İstanbul'da Yol Kavgası Büyüdü: 4 Yaralı 1 Ölü

İstanbul Ümraniye'de, iki sürücü arasındaki yol kavgasında silahlar çekildi. Sürücülerden birisi olay yerinden ayrılırken diğer sürücü esnafa ateş etti. Silahını düşüren sürücüyü yerden tabancayı alan sanayi sitesi sakinlerinden birisi öldürdü.

Ümraniye'de iki sürücü arasında sanayi sitesi önünde yol kavgası yaşandı. Kavga eden iki sürücüye sanayi sitesi esnafı müdahale etmek istedi.

Sürücünün biri olay yerinden ayrılırken diğeri bu sefer esnafla kavga etti. Sürücü ateş ederek 4 esnafı yaraladıktan sonra silahını düşürdü.

Düşen silahı alan bir esnaf sürücüye ateş edip öldürdü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olaya ilişkin çalışma başlattı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Hakkında Yakalama Kararı Bulunan Şeyma Subaşı'dan İlk Sözlü Açıklama Geldi!
Şirketi Satan Patrondan Çalışanlarına Büyük Jest: 540 Çalışanına 240 Milyon Dolar Dağıttı
Şarkı Eşliğinde Öğrencilerine İngilizce Öğreten Öğretmenin Aksanı Gündem Oldu
YORUMLAR
16.01.2023

Adam 4 kişiyi yaralamış. Bir esnaf canını tehlikeye atıp bu caniyi vurmuş haberden anladığım kadarıyla. Yani silahı taşıyan kişi kendi taşıdığı silah ile vurulmuş. Esnaf kendini ve arkadaşlarını korumuş. Suçlu muhtemelen ölen kişi hem silah taşıyor hemde herkesi yaralıyor.

16.01.2023

Herkes patlamaya hazır bomba

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ