İstanbul’da Vahşet! Mohri Ereshova Karnı ve Boğazı Kesik Halde Bulundu

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinden bir vahşet haberi geldi! 2 çocuk annesi Türkmenistan uyruklu Mohri Ereshova karnı ve boğazı kesik halde ölü bulundu. 

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Pınartepe Mahallesi'ndeki 4 katlı apartmanın ikinci katında meydana geldi. Türkmenistan uyruklu Mohri Ereshova, Aynabat Rahmedova'nın evinde yaşıyordu. Çocuk bakıcısı Aynabat Rahmedova dün akşam eve döndüğünde kapı açılmadı.

Rahmedova önce Ereshova'nın eşi Mekan Ereshova'yı sonra 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Mekan Ereshova, pencerede bulunan korkulukları esnetip içeri girdi.

Mekan Ereshova, eşini salonda banyonun kapısının önünde sırt üstü ölü halde buldu. Mekan Ereshova, ekiplere eşinin evde karnı ve boğazı kesik halde bulduğunu bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ereshova'nın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise şüphe üzerine eşi Mekan Ereshova (38) gözaltına aldı. Ereshova'nın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.  Adli Tıp Kurumu'na getirilen Ereshova'nın cenazesi 2 ablası ve erkek kardeşi tarafından teslim alındı. Cenaze Türkmenistan'a götürülecek.

Mohri Ereshova'nın eşi Mekan Ereshova'nın 5 yıl önce motosiklet tamircisinde çalışmak için İstanbul'a geldiği, 3 ay önce ise Ereshova'nın poşet fabrikasında çalışmak için geldiği öğrenildi. 2 çocuğunu Türkmenistan'da bırakıp çalışmaya gelen Ereshova, eşiyle birlikte çocuk bakıcılığı yapan 34 yaşındaki Aynabat Rahmedova'nın evinde yaşamaya başladığı öğrenildi. Polis intihar üzerinde dururken soruşturma devam ediyor.

Seçim Kutlamasında Vurulan Kübra Yaşam Savaşı Veriyor

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
08.06.2023

kadın cinayeti var diyince akpartililer rahatsız oluyor

08.06.2023

karnı ne derece kesik belirtilmemiş ama bu intihar olmadığını düşündürüyor

08.06.2023

e yani mantıken düşününce böyle zaten hangi akılla intihar düşünülmüş bilemiyorum

08.06.2023

ben bir ara düşündüm ciddi ciddi intihar olayını yendim o psikolojiyi kendi kendime fakat şöyle birşey var bu düşüncedeyken en az nasıl acı çekerimi düşündüm ve araştırdım en acı vereni bıçak darbesi hele karnına yapılan yani özetle en acısız en hızlı ölüm şeklini düşünür insan böyle intihar olmaz işi araştırandan dinleyin ;)

TÜM YORUMLARI OKU (6)