İstanbul’da Ücretsiz Toplu Taşıma 22 Temmuz’a Kadar Uzatıldı

İETT, 20 Temmuz Çarşamba günü sona ereceği belirtilen ücretsiz ulaşımı 22 Temmuz Cuma günü 23:59'a kadar uzattığını açıkladı.

İETT’nin Twitter adresinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul’daki ücretsiz ulaşımın 22 Temmuz Cuma günü 23:59’a kadar uzatıldığı belirtildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İETT'den yapılan açıklama şu şekilde:

İstanbul’da toplu ulaşım araçları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonrası alınan kararla 22 Temmuz’a kadar ücretsiz hizmet verecek.

Darbe girişimi günü başlatılan ücretsiz toplu ulaşım uygulaması uzatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonrası alınan kararla ücretsiz toplu ulaşım, 22 Temmuz Cuma günü saat 23.59’a kadar sürecek.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
20.07.2016

demokrasiyi okadar düşünüyorsunuz o kadar aşıksınız madem bu uygulamayı pazar akşamına kadar uzatsaydınız ya. CHP nin mitingi vardı. sonuçta amaç demokrasi değilmi ? yoksa samimi değilmisiniz

20.07.2016

bu yüzden mi bilmem ama bugun bindiğim iett kafasına göre iş yapıyodu. duraklara falan uğramıyodu, sabit rotasını değiştiriyodu. adam harelde millet akbil basmıyo bari bende kafama göre takılıyım dedi.

21.07.2016

Günlük 80 kuruş fazla basıyor diye metrobüs yerine normal otobüsleri tercih eden güruh, 1 haftadır beleş metrobüse akın ediyor! eskiden az da olsa oksijen boşluğu vardı şimdi tamamen sardalye kutusunda seyahat ediyoruz!Bir takım şeylerin "cılkını" çıkartmakta üzerimize yok hakikaten!

TÜM YORUMLARI OKU (11)