İstanbul’da Tünelde Kaza: 1 Motorlu Polis Şehit Oldu

İstanbul’da bulunan bir tünelde meydana gelen kazada bir polis memur şehit oldu. Önleyici Hizmetler Şübe Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor, motorun beton bariyerlere çarpması sonrasında hayatını kaybetti.

Kaza, dün 22.30 sıralarında, Harbiye Mahallesi, Taşkışla Caddesi'nde tünel içerisinde meydana geldi. Polis memuru Furkan Bor'un kullandığı motosiklet virajı alamayarak beton bloklara çarptı. Kazada, Bor ağır yaralanırken, motosiklette bulunan polis memuru Faruk Furkan Ertuğrul Keleş ise hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bor, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Kaza anları ise kameraya yansıdı. Görüntülerde, motosikletli polis ekiplerinin tünel içinde gittiği sırada, Furkan Bor'un kullandığı motosikletin virajı alamayarak beton bloklara çarptığı ve motosiklette bulunan iki memurun savrulduğu görüyor.

Tünelde yaşanan kaza anı 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Irak'ın Kuzeyinden Acı Haber: 1 Asker Şehit Oldu, 4 Yaralı Var!
Röportaj Yaptığı Muhabiri Şehit Oğluna Benzeten Anne Sözleriyle Boğazları Düğümledi

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Dünyanın En Ünlü YouTuber'ı Mr.Beast 26 Tane Tesla Hediye Edecek
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
23.03.2024

Virajı alamamış değil dikkatli bakarsanız gidon Tank slapper'a giriyor ön teker kontrolsüz şekilde sağa sola sallandığını da görebilirsiniz. Muhtemelen gidonu çok sert sıktığı için motorun merkezi dengesi bozulmuş allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ