İstanbul'da Toplu Taşıma Araçlarında Koronavirüs Denetimi

İstanbul'da hızla artan koronavirüs vaka sayıları ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarılarının ardından koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarına yönelik birçok noktada denetim yapıldı. Denetimlerde fazla yolcu taşıyan sürücülere ceza kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Esenyurt, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Ümraniye, Beşiktaş, Maltepe ilçelerinde kontrol noktalarında toplu taşıma araçlarına yönelik koronavirüs denetimi yaptı. Fatih, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde durdurulan araçlarda koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların ve sürücülerin sosyal mesafe kurallarına uyup uymadığı, maske takıp takmadıkları denetlendi. Ekipler, araç içerisinde bulunan yolculara, sosyal mesafe, maske takımı dezenfektan konusunda bilgi verdi.

KADIKÖY'DE CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKAN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ

Kadıköy'de denetimler sırasında ekipler yolcu minibüsünü durdurdu. Ekiplerin yaptığı incelemede minibüs sürücüsü Berkan B.'nin cezaevinden izinli çıktığı, aracı kullanma belgesinin olmadığı ve aracın trafik muayenesinin süresinin geçmesi nedeniyle araç trafikten men edildi. Araçtaki yolcular başka araçlara bindirilerek gönderildi. Durdurulan başka bir minibüs sürücüsüne de fazladan 3 yolcu aldığı için ceza kesildi. Ekiplerin denetimleri devam ediyor.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
27.10.2020

Bu haberlere sadece üzülüyorum. Düşünsene önündeki sefer doku gidip geliyor ardındaki yine öyle ama ceza sana kesiliyo. Severim öyle işi. Hastasıyım zaten göstermelik cezaların. Ya yemin ediyorum çıldırıyorum adamların canının değeri mi var vdekine ekmek gitsin diye uğraşıyo herif napsın mecbur binecek. Sen o korona yayılmasın istiyosan sefer sayısını arttıracan. Şoföre gerekli desteği sağlayacan. Sonra da gerçekten koyucan her güzergaha bi polis uymayana kesecen cezayı. Pandemi başında iki gün habere çıktı bizim starcity dolmuşları sonra unutuldu. Çıkın sabah 7.20 ile 7.50 arasında çakmak önünden geçen dolmuşları izleyin. Birinin kapısından adam sarkmasın ben çorapla ıslak terliğe ayak basmazsam adam değilim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ