İstanbul'da Tecavüze Uğradığını İddia Eden Sırp Modelin Söyledikleri Gerçeklerle Uyuşmadı

İstanbul'da tecavüze uğradığını iddia eden Sırp model Sladana Milojev'in anlattıkları gerçeklerden farklı çıktı. Olayla ilgili gözaltına tutulan D.E., işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Gece kulübünde bir bardak içki içtikten sonra bilincini kaybettiğini ve tecavüze uğradığını iddia etmişti

Sırp model Sladana Milojev (24) İspanyol model arkadaşının doğum gününü kutlamak için İstanbul'a geldi. Beşiktaş'ta bir otelde konaklayan genç kadın, 17 Eylül akşamı arkadaşları ile birlikte kutlama yapmak için gece kulübüne gitti. Gittiği gece kulübünde bir bardak içki içtikten sonra bilincini kaybettiğini söyleyen genç kadın, o gece tecavüze uğradığını ve parasının çalındığını iddia ederek karakola giderek şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan adam sevgili olduklarını ve kendinden bin dolar para istediğini öne sürdü

Şikayet üzerine gözaltına alınan D.E., olay günü saat 23.20 sıralarında bir barda buluştuklarını, ardından başka bir mekana gittiklerini, saat 03.30 sıralarında ise Sladana Milojev'in konakladığı otele giderek kendi rızası doğrultusunda cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı.İlişki sonrası Milojev'in kendisinden bin dolar talep ettiğini ve  bu parayı vermeyi kabul etmediğini söyleyen D.E., kendisini bu konu hakkında iki kere aradığını ancak yine de para vermeyi reddettiğini belirtti.

Yapılan incelemelerde kadının ifadesinin gerçeklerle uyuşmadığı tespit edildi

Adamın iddiaları kabul etmemesi üzerine polisin devam eden çalışmalarda kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan diğer araştırmalarla birlikte adamın ifadesinin doğru olduğu, kadının beyanlarının gerçekle uyuşmadığı tespit edildi. Bunun üzerine olayla ilgili gözaltına tutulan D.E., işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

İstanbul'u Ziyaret Eden Sırp Model Sladana Milojev'in Tecavüze Uğradığı İddiası Dehşete Düşürdü!

Popüler İçerikler

Canına Tak Etti: Gösterisinde Yaptığı Esprilerin Yayılmasına Sinirlenen Cem Yılmaz Tepki Gösterdi!
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler
AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"
YORUMLAR
24.10.2022

Kendi çıkarları için masum insanlara tecavüz iftirası atanlar, yalan söyleyenler (çoğunlukla kadınlar): tecavüzcüden sonra tecavüz mağdurlarının en büyük düşmanı sizsiniz. Bencilliğiniz insanların gerçekten mağdur olanlara inanmasını, destek vermesini zorlaştırıyor, umrunuzda mı? Pislik ve aşağılık böceklersiniz. İftiranın da bir cezasının olması lazım, hem de ağır bir cezası. O iftira atılan adam kanunen aklanmış olsa da hayatının sonuna kadar o lekeyi üstünde taşıyacak. Hep kendisinden şüphe duyulacak.

24.10.2022

Katılıyorum bence de bir cezaları olmalı

24.10.2022

1000 çok fazla.. 200 Olur.

24.10.2022

O saatlik ücret bence, gecelik bir binlik ateşlersin demiştir...

24.10.2022

Ya şimdi konunun başını ortasına bakmadan sonunu okudum sadece gördüğüm bir iftirayla bir hayat karartılabileceğiydi. Yani tabi burada farklı ülkeler farkkı yaptırımlar dopurur ama aynı ülkenin vatandaşı olsalar ne değşşirdi bilemiyorum. Çamur at izi kalsın. Ben müsamaha gösteremiyorum bu kimselere ya umarım kadın bunun cezasını çeker kat kat fazlasıyla. Ve böyle günü birlik ilişkilerle gönül eğlendirmeye çalışırken başına bunlar geldiği için de çükü kopmadığına dua etsin.

TÜM YORUMLARI OKU (14)