İstanbul'da Skandal Kaza: Hastanede Tavan Çöktü, Yeni Doğan Bebek Öldü!

İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tavan çöktü. Kaza sonrası bulundukları bölümden nakledilen prematüre bebeklerden biri yaşamını yitirdi. 

Korkunç olay, 2020 yılında Atatürk Havalimanı arazisine yapılan Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin yeni doğan ünitesinde yaşandı.

Yeni doğan yoğun bakım ünitesinin bulunduğu bölümde tavandan geçen sıcak su tesisatında kaçak meydana geldi. Tesisattaki sorunun büyümesiyle asma tavan çöktü.

Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Emin Köse NTV'ye yaptığı açıklamada olay sırasında yoğun bakım ünitesinde 8 bebeğin bulunduğunu belirtti.

Prematüre durumda ve ağırlığı 800 gram civarında olan üç bebekten birinin, olaydan yarım saat sonra hayatını kaybettiği açıklandı.

Olay yerinden görüntüler 👇

Atatürk Havaalanı’na Yapılan Acil Durum Hastanesi’nde Tavan Çöktü
Cihangir'deki Ünlü Merdivenler Filistin Bayrağı Renklerine Boyandı: Muhafazakarlar Bile Öfkelendi!
SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi Hayatını Kaybetti!
Fabrikaya Girip Doğal Gaz Faturasına Kadar İncelediler: Büyük Sigara Firmasına Rekor Ceza!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
04.08.2024

Bu bir süreci kapsar tesisattaki sorun tavan çöktürünceye dek büyüyene kadar neden önlem almazsınız bu nasıl sorumsuzluk.. Bir bebek hayattan kopuyor, yüreği zaten yanan bebeğinin kokusuna hasret bir anneyi daha da yaktınız.. Umarım en ağır şekilde cezalandırılırsınız.

Pasif Kullanıcı
04.08.2024

akepe yol yaptıgg hastane yaptıgg

04.08.2024

Ya tavanın aniden çökeceği derece de büyük bir kalitesizlik ve malzemeden kaçırma var Ya da tavandaki durumu önlem almadan yürütüp ihmal ve sorumsuzluk silsilesi var Bebeklerin dahi güvende olmadığı ülkede ne bekliyorduk ki, pembe hıyar çıksa LGBT diyip safsata çıkaracak bürokratlar var ne yazık ki

TÜM YORUMLARI OKU (15)