İstanbul'da Rus Turiste Cinsel Saldırı İddiası: Bir Parkta, Yarı Çıplak Halde Bulundu

İstanbul Fatih'te Rus bir kadın turiste cinsel saldırıda bulunulduğu iddiası gündem oldu. Surların bulunduğu bölgedeki bir parkta, yarı çıplak halde bulunan Rus kadın, cinsel saldırıya uğradığını söyleyince polisler harekete geçti. Bölgedeki kamera görüntülerini incelemeye alan ekipler, geniş çaplı soruşturma başlattı.

İstanbul'da önceki gece bir parkta yarı çıplak halde bulunan Rus turist, cinsel tacize uğradığını iddia etti. Fatih ilçesinde surların bulunduğu bölgede hareketsiz biçimde yerde yatarken bulunan Rus kadın, ekipleri harekete geçirdi.

10 gün önce Türkiye'ye gelmiş

Olay yerine gelen ekipler, Rus kadını hemen karakola götürürken, kadında herhangi bir darp izine ulaşılmadı.

Show Haber'de yer alan habere göre; 10 gün önce Türkiye'ye geldiğini belirten Rus turist güney kıyılarını gezdikten sonra İstanbul'a gelmişti.

Çantası olay yerinden bulundu

Rus turist Fatih'te cinsel saldırıya uğradığını söyledi. Kadının çantası da olay yerinde bulundu.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
12.04.2022

Ülkemizdeki birçok kesimin aklındaki Turist imajı: Turist, kazıklanması ve dolandırılması gereken, iki bacağı açık bekleyen, açmıyorsa da tecavüz edilmesi gereken kişi. Ama sorsan onlar kafir bizimkiler müslüman.

12.04.2022

kesinlikle müslümanlık tam dediğin gibi

12.04.2022

Ya kadını neden ifşa ediyorsunuz. Onca sapık, tacizci, tecavüzcünün kamuya ifşa edilip tanınmasının sağlamak varken, mağdurun boy boy instagram fotoğraflarını paylaşmak bu mu haberciliğiniz?! Tecavüzcüsü belli olunca da ismini baş harfleriyle kodlar, mozaiklenmiş fotosunu koyarsınız. korunması lazım ya çünkü şerefsizlerin ! Devlet gibi, işini görevini tam yapmayan herkes gibi siz de habercilik anlayışınız da suçlusunuz.

12.04.2022

ülkenin adaleti böyle maalesef. kanunen, suçu kesinleşmemiş mahkemeden karar çıkmamış, sıfatı şüpheli aşamasında olan birini ifşa etmek suç. kişilik hakkına aykırı oluyor. ama mağdurun kurbanın kimliğini paylaşmak serbest. umarım iktidar değişince kanunları sıfırdan bi daha yazarlar.. artık toparlanacak gibi değil.

12.04.2022

nasil bir cesaret bu?yurek yemis anlasilan,ensarin kalbinde turizm.

TÜM YORUMLARI OKU (21)