İstanbul’da Parçalanmış Ceset Olayında Yeni Gelişme: Cinayeti İnkar Edilen Katilin İşkencesi Belirlendi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 79 yaşındaki Nihat Salih isimli kişinin öldürülen ve parçalanan cesedi ayrı ayrı çöp konteynerlerinde bulunmuştu. Polis ekipleri, cinayetin faili olarak 39 yaşındaki Bilal D.’yi gözaltına aldı ancak Bilal D. suçlamaları kabul etmedi. Tutuklanan Bilal D.’nin, cesedi parçalamadan öncE maktulün sırtına M harfini kazıdığı tespit edildi.

İstanbul Pendik’te parçalara ayrılarak 4 farklı çöp konteynerine atılan parçalanmış ceset cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Sabah Gazetesi’nden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre; polis ekiplerinin titiz çalışması sonrasında yakalanan cinayet şüphelisi Bilal D. tüm kanıtlara rağmen cinayeti itiraf etmedi.

Kaynak

Polis ekipleri, öldürülen Nihat Salih’in 13.03’te Bilal D. ile telefon görüşmesi yaptığını saptadı. Salih’in telefonu 13.15’te ise sinyal vermemeye başladı.

Çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polisler, Bilal D.’nin farklı çöp konteynerlerine ceset parçalarını attığını tespit etti.

Maktül Nihat Salih'in sırtına bıçakla 'M' harfi kazındığını gören polis, yaptığı inceleme de Bilal D’nin eşinin adının 'M' harfi ile başladığını belirledi.

Ayrıca şüphelinin evinde yapılan aramada kesici aletlerin üzerinde öldürülen Nihat Salih’in DNA örneklerine rastlandı.

Sabah Gazetesi’ndeki iddiaya göre İstanbul’da seyyar satıcılık yapan Bilal D., daha öncesinde çobanlık yaptı ve hayvan kesim işletmesinde çalıştı.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

İstanbul'da 16 Parçaya Ayrılarak Çöpe Atıllan Nihat Salih Cinayetinde Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
31.05.2024

Yine bir sapık ilişki çıkacak bu olaydan

31.05.2024

Öldüren 40, ölen 80 yaşlarında. Adam ultra zengin değilse kadının öldürülen adamla çarpık ilişki yaşamak için bir sebebi yok. Ne yazık ki bu yaş grubundaki erkekler kadınlarla iletişime geçerken daha 'cesur' olabiliyor. Bu, yapılan caniliği aklamıyor ama kadını da durduk yere zan altında bırakmaya gerek yok. Yine de en iyisi sizin veya benim çıkarım yapmamız yerine olayın açıklığa kavuşmasını beklemek.

31.05.2024

Eşi her şeyi biliyordur….

31.05.2024

Ölmeden önce mi yapılmış öldükten sonra mı?

Pasif Kullanıcı
31.05.2024

Ölmeden önce yapılmış bu insanoğlunun caniligi sınır tanımıyor gerçekten

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ