İstanbul'da 'Özgür Filistin Mitingi' Düzenlenecek

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı Maltepe Etkinlik Alanı'nda 'Özgür Filistin Mitingi' düzenleyeceklerini açıkladı. Yazıcı, 15 Ekim Pazar günü saat 14.00'te yapılacak olan mitinge herkesi davet ettiklerini söyledi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, 15 Ekim Pazar saat 14.00'te Filistin için miting düzenleyeceklerini açıkladı. 'Özgür Filistin Mitingi'ne taraflı tarafsız herkesi davet etttiklerini ifade etti.

DHA'nın aktardığı haberde duyurunun devamında Yazıcı, "Gazze’de Filistinliler çocuklarını, kundaktaki bebeklerini, kimi annesini, babasını, kardeşini evinde, sokakta şehit olmuş şekilde bulabiliyor. Dolayısıyla Filistinliler yetmiş yıldır bu zulüm altında yaşıyor. Bütün dünya bunun farkında." ifadelerine yer verdi.

Ömer Faruk Yazıcı açıklamalarına, "Gazze dünyanın en büyük açık hava hapishanesidir. Orada bir katliam var. Umarız son bulur." şeklinde devam etti.

Saadet Partisi 'Özgür Filistin Mitingi' için, meclisteki bütün siyasi partilere davet mektubu gönderdi.

Ömer Faruk Yazıcı: 'Partisi, kimliği, aidiyeti ne olursa olsun Filistin davasına gönül vermiş, oradaki işgale karşı duran, zulme itiraz eden bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz.'

Yazıcı'nın açıklamalarına göre miting alanında sadece Türk ve Filistin bayrağı olacak. Herhangi bir siyasi partinin, STK’nın bayrağına müsaade edilmeyecek.

Bu başlıklara da göz atabilirsiniz:

Dilan ve Engin Polat Çifti İçin Yolun Sonu: Mal Varlıkları Donduruldu
Atatürk’e Hakaret Eden Liseli Tahliye Edildi: Cezası Belli Oldu
Twitter’a Girilemiyor: Sosyal Medya Paylaşım Sitesi Çöktü

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
13.10.2023

Özgür Türkiye için bir adım atan yok . Her alanda prangalanmışız. Asıl bizim herkesten daha çok ihtiyacımız var . İsrail ve Filistin amca çocukları kan davaları da 3000 yıldır devam ediyor bizi ilgilendirmez

14.10.2023

Tabi ki ölen çocuklar, kadınlar ve masum insanlar için üzgünüz. Ama Ermeni soykırımını kabul eden, şu durumuyla bile Ermenistan’a destek gönderen, sözde soykırımın yıldönümünde pul bastırıp Türk bayrağı yakan, Türk kadınlarını aşağılayan, başı derde girince din kardeşliği ama biraz güç bulunca Türk düşmanlığı yapan topluma acımıyorum. Hem Araplar hem de Yahudiler sempatiyi hak etmiyor. Dört bir yandan işgal edilen Türkiye için asıl neden kimse özgürlük yürüyüşü yapmıyor? Ya da neden Doğu Türkistan için yapılmadı? Osmanlı’yı bitiren bu çöl Bedevilerinin Uygurlardan ne gibi bir üstünlüğü var?

13.10.2023

Ben anlamıyorum, savaşı kınarsın, hadi belki taraf da olursun ama bu derece iç mesele haline getirenlerden illa bir çıkar kokusu alıyorum. Yani demezler mi adama Filistin’in davasından sanane, çok meraklıysan sokaklara dökülüp birlik olmaya, hak aramaya tonlarca sorun var zaten ülkende, kendi hakkını ara en başta diye.

13.10.2023

Hay ağzınız öpeyim, ulan gelin zamları protesto edelim desek arkamızda kimseyi bulamayız. yukarda bozkurt'un dediği gibi yapıp evlerine dağılacaklar.

13.10.2023

Filistin davasına nerede destek veriyorsunuz tam olarak? Gazze şeridinde mi, Kudüs'te mi? Yoksa miting bittiğinde evlere mi dağılacaksınız?

13.10.2023

batı şeriada diyecem ama bi gülme tutuyor

TÜM YORUMLARI OKU (42)