İstanbul’da Okul İnşaatından Askeri Mühimmat Çıktı

İstanbul Beyoğlu’nda yapımı devam eden bir okulun inşaatında havan topu olduğu değerlendirilen askeri mühimmat bulundu. Hava topları , imha edilmek için muhafazaya alındı.

Olay, Beyoğlu Örnektepe Mahallesi İmrahor Caddesi'nde saat 10.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu İmam Hatip Ortaokulu inşaat alanında yapılan çalışmalar sırasında askeri mühimmat bulundu.

Korozyona uğrayan; 30 adet havan topu olduğu değerlendirilen mühimmatın, savcılık talimatıyla bertaraf edilmek üzere emniyet birimlerince muhafaza altına alındığı öğrenildi.

Olay yerinden görüntüler 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Bayburt'ta İnşaat Kazısında Keşfedilen Yer Altı Şehrine Yeni Kazı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

9 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak mı? Simpsonlar'ın 72 Saatlik Elektrik Kesintisi Kehanetinin Perde Arkası
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Değişiklik Yapıldı: İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanı Değişti
Fatih Sultan Mehmet Hakkında Şaşırtan Gerçek: "Bugün Yaşasa Muhafazakarlar Onu Beğenmezdi"
YORUMLAR

Bölgede Osmanlı veya Cumhuriyet zamanında kışla olabilir , sonradan yıkılmıştır ve havan topları orada kalmıştır kuvvetle ihtimal. Çünkü en az 60-70 yıllık bir mühimmat gibi gözüküyor .

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ