İstanbul'da Nevruz Önlemi: Bakırköy'de Yollar Kapatılıyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla bugün Bakırköy Halk Pazarı Alanı'na çıkan yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Açıklamada, Halk Pazarı Alanında düzenlenmek istenen Nevruz Etkinliği kapsamında saat 07.00'den itibaren etkinliğin bitimine kadar yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Bu kapsamda Ekrem Kurt Bulvarı Marmara Forum yanından İsmail Erez Bulvarına katılım ile İncirliden ve D-100'den İsmail Erez Bulvarına katılımların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Alternatif güzergahlar ise 'İsmail Erez Bulvarı dışında Ekrem Kurt Bulvarından Bakırköy Adliyesi İstikametine tüm gidişler yapılabilecektir' şeklinde belirtildi.

DHA

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
20.03.2016

Şerefsizlere bak sen , bunların hepsini sınır dısı ediceksin ulan bizim hükümetimiz meclise soktu bu pislikleri.. Yedikleri kaba sıçıyorlar , baskada birşey demiyorum

20.03.2016

kes len hıyar. size kalsa herkes şehit olsun, savaşsın, ülke vatan sonuçta. sonra herkes yas tutsun, üzülsün, olmadı ölsün gebersin. sizin hayaliniz bu ama bu ütopyanız değil distopyanız olacak. herks kutluyor nevruzu. devlet niye yas ilan etmyr o zaman bebe.

20.03.2016

Nevruz'a karşı değilim,nevruz bizim de bayramımız ama ülkede masum insanlar ölürken hiçbir şeyin kutlaması yapılamaz,daha dün vatandaşlarımız feci bir şekilde hayatını kaybetti.Bugün de gidip kutlama yapıp,halay mı çekecekler yani? Resmen seviniyorlar masum insanların ölümüne..

20.03.2016

Halkların kardeşliği diyorsunuz dağdaki bombacılarla fotoğrafları olanlar sizin vekilleriniz. Suruç patlamasında yas tutan millet, bugün nevruzda sokağa çıkma peşinde. Irkçısınız, ırkçıdan ne kardeş olur nede halk.

TÜM YORUMLARI OKU (22)