İstanbul'da Korkutan Yangın: MetroCity AVM Nerede, Hangi İlçede? MetroCity AVM'de Yangın Söndü mü?

İstanbul'da yaşanan son dakika gelişmeleri oldukça yakından takip ediliyor. İstanbul'un en işlek alışveriş merkezlerinden bir tanesi olan MetroCity'de yangın çıktı. Ekiplerin müdahale ettiği yangın çevredeki vatandaşları oldukça korkuttu. Merkezi bir bölgede bulunan MetroCity Alışveriş Merkezi kısa sürede gündem oldu. Peki MetroCity Alışveriş Merkezi nerede, hangi ilçede? MetroCity AVM'de yangın söndü mü, son durum ne?

İşte tüm detaylar...

İstanbul'da meydana gelen son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. MetroCity Alışveriş Merkezi gündemin öne çıkan konusu oldu.

İstanbul'un en işlek alışveriş merkezleri arasında yer alan MetroCity Alışveriş Merkezi'nin çatısında çıkan yangın çevredeki vatandaşları oldukça korkuttu.

www.aa.com.tr

Gündüz saatlerinde çıkan yangına kısa sürede müdahale edildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

MetroCity Alışveriş Merkezi Nerede, Hangi İlçede?

MetroCity AVM İstanbul'da bulunan çok sayıdaki alışveriş merkezlerinden bir tanesidir. MetroCity Alışveriş Merkezi, Levent ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde bulunuyor. Bir alışveriş merkezi ve 3 büyük kuleden oluşan MetroCity AVM Büyükdere Caddesi üzeride yer alıyor.

MetroCity'de Yangın Söndü mü?

MetroCity AVM'deki çıkan yangın alışveriş bölümünün çatısında başladı. Alışveriş merkezi çalışanları ve içerideki müşteriler kısa sürede tahliye edildi. Gelen ihbarlar üzerine olay yerine gelen Seyrantepe, Şişli, Beyoğlu, Bakirköy ve Sultangazi itfaiye ekipleri hala yangına müdahale ediyor.

MetroCity AVM'de Yangın Neden Çıktı, Son Durum Ne?

Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman gökyüzünü kapladı. Yaralanma ve herhangi bir can kaybının olmadığı yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

İstanbul'da MetroCity AVM'de Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!