İstanbul'da Korkunç Olay: Tartıştığı Kardeşini Tinerle Yakan Abi

Taksim'de yaşanan olayda, iddiaya göre tiner kullanan iki kardeşten ağabey, kardeşini tinerle yaktı. Alevler içinde kalan kardeş ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, tiner kullanan iki kardeşten Hüseyin D., kardeşi Serkan D., ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle ağabey Hüseyin D., eline aldığı tineri önce kardeşinin üzerine döktü, artından ateşle yaktı. Alevler içinde kalan kardeş sağa solan kaçmaya başladı.

Vatandaşların müdahalesiyle yanan Serkan D.’nin üzerindeki alevler söndürülürken, yanmış şekilde yerde acı içinde bağırmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar da su dökerek, müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri vücudunun büyük bir bölümünde yanma meydana gelen Serkan D., ilk müdahalenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Kardeşini yakan Hüseyin D., ise olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Güven Tim Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: İnternethaber

İşte o korkunç anlar:

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR
11.08.2020

Ne kadar orospu evladı varsa böyle toplayıp toplayıp büyükbaş gibi bir yere istiflemek istiyorum. Aga ben mi yükseliyorum bir tek bu şerefsizlere anlamıyorum. Bunlara acıyan merhamet gösterenenin ta sülalesinin amına koyayım. Toplum düzenini bozan orospu evlatlarına gram acıyan varsa haysiyetini sikeyim onun. Deli ediyorlar sabah sabah adamı şuna bak ya. Yazık yemin ediyorum. Kardeşini yakan başkasına neler yapmaz hiç düşünmüyorlar mı acaba.

11.08.2020

Çok çok haklısın

11.08.2020

Kardeşini tiner döküp yakan adam normal vatandaşa neler yapmaz.

11.08.2020

Taksim'in anasını siktiniz. Sırf ama sırf sosyalizmi çağrıştırıyor diye ağacını kestiniz, tinercisine pezevengine yan kesicisine karışmadınız, işletme sahiplerini sürdünüz, kekoya magandaya kaba kuvvete teslim ettiniz. Anasını siktiniz

Pasif Kullanıcı
11.08.2020

ortada bir facia var sen meydan duyarı mı kasıyorsun amk salağı seni

TÜM YORUMLARI OKU (33)