İstanbul’da Korkunç Olay: Önce Boğazını Kestiler Sonra Silahla Vurdular

İstanbul Eyüpsultan’da 21 yaşındaki Emirhan Demir, önce boğazından bıçaklandı sonra silahla vurularak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı olduğundan şüphelenilen Butuhan K. her yerde aranırken, olay anında evde bulunan 19 yaşındaki genç kız Nazar Galaza ise tutuklandı.

Askere gidecekti

Sabah Gazetesi’nden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre; Eyüpsultan Rami'de ailesi ile birlikte ikamet eden Emirhan Demir kısa bir süre sonra askere gidecekti. Aynı mahallede bulunan arkadaşlarıyla bir evde buluştu. İddiaya göre bu buluşma sırasında Demir ile arkadaşları arasında kavga çıktı çıkan kavgada önce bıçaklandı ardından da silahla vuruldu.

Emirhan Demir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda cinayeti evde bulunan Batuhan K. olduğu iddia edildi. Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken yine aynı evde olay günü bulunan Nazar Galaza isimli kadın gözaltına alındı. Genç kızın cinayeti üstlendiği öne sürüldü. 15 suç kaydı bulunan Galaza çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Emirhan’ın ailesi: Kız suçu üstüne aldı!

Oğlunu genç yaşta toprağa veren baba Cahit Demir; 'Benim evladım uyuşturucu kullanan kişiler tarafından öldürüldü. Olaydaki asıl katil annesinin arabasıyla kaçıp gitmiş. O annesi de onu saklıyor. Benim en büyük temennim adaletin yerini bulunması. Bu katiller olayı planlayarak yapmış, ellerini kollarını sallayarak gezmesinler. Bana suçu üzerine alan bir kadının olduğu söylendi. B kıza asıl katilin ailesi tarafından bir şeyler vaat ettiler oda suçu üzerine aldı. Kaçan katil Emirhan'ın arkadaşını arayıp, 'Emirhan öldü gidip bakın eve' demiş. Gidiyorlar, arkadaşı kapıyı açıyor ve oğlumu kanlar içinde alıp hastaneye götürüyorlar. 12 ünite kan veriyorlar ama oğlum sabaha karşı vefat ediyor. Ben adalete inanıyorum bugün olmazsa yarın bulunacak ama bir şekilde oğlumun katillerinin yakalanıp cezalarını çekmesini istiyorum. Bu kişiler para verip cinayetin üzerini örtmesinler' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
28.07.2022

Nasıl bir arkadaşlık ilişkileri var bu insanların?

Herşeyi geçtim bu insanlar aramıda dolaşıyorlar.. bir insanı bıcaklayıp bogazından ateş edebilicek kadar gözü dönmüş insanlarla aynı sokağı mahalleyi caddeyi hiç yoksa tramvayı metrobüsü paylaşıyoruz.. Biz kalabalıgın içinde kendimizi güvende hissederken : bu insanlar hiç bir sebepten nedenden çekinmiyor ;kötülüklerini bir başka hayatlar üstünde yaşatmaktan.. Hep Atatürkün sözü aklımdadır ama ülke vatan kavramından , coğrafya çığrından çıkmış cidden.. Kendinize dikkat edin en büyük erkeklik en büyük insanlık başını öne çevirip yoluna devam etmek.. Ne yan bakana yan bakın ne arkanızdan laf atana dönüp küfrü yapıştırın.. Bunların sayısı saymaktan öteye geçmiş. Şu olayların ülkemde yaşanıyor olmasını hala algılıyamıyor hala anlayamıyorum..

28.07.2022

Belki kontrol manyakligi olarak gorursunuz ama, cocuklarinizin arkadaslarini da GOZLEMLEYIN. Cocuklariniz honkurecek, tepki verecek net.. ama hakli oldugunuzu anladiklarinda en buyuk odulunuz cocuklarinizin gozlerindeki isilti olacak. Yasandi.. tecrube edildi..! Yazik bu haberdeki evlada, aileye..cok yazik.

29.07.2022

Valla anne olmadan önce çocuğunun günlüğünü okuyan ailelere çok sinir olurdum ne saygısız çirkin bir hareket diye ama anne olunca insan anlıyor gerçekten ortalık manyak dolu Allah herkesin evladını korusun iyilerle karşılaştırsın inşallah 🙏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ