İstanbul'da Kırmızı Alarm! Risk Haritasında Yeşil Yer Kalmadı

CNN TÜRK'ten Mustafa Şen ve Veysel Salman'ın haberine göre, İstanbul'da iş artık kontrolden çıkmak üzere... Çünkü artık İstanbul'da koronavirüs salgınına göre hiç güvenli yer yok.

Küçükçekmece, Esenyurt, Bağcılar, Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy... Koronavirüs salgınında İstanbul için artık ilçe fark etmiyor. İstanbul'un koronavirüs haritası kırmızı alarm veriyor.

Haritalarda İstanbul bir uçtan diğer uca kıpkırmızı durumda. Bakırköy, Beşiktaş, Taksim ve Kadıköy gibi ilçelerde yaygın bulaşma noktaları meydanlar oluyor.

'YEŞİL' ATAKÖY DE KIZARDI! 

'Hayat Eve Sığar' uygulamasına göre, salgının başlangıcında Bahçelievler kıpkırmızı, Ataköy ise yemyeşildi. Şimdi güncel haritaya baktığımızda Ataköy de kıpkırmızı yani riskli hale döndü. Çünkü Türkiye'de günlük vaka sayısı 5 bini aştı. Hayatını kaybedenlerin oranıysa son 7 ayın en yüksek seviyesine çıktı.

İstanbul'da risksiz görülen alanlar ise sadece yerleşimin olmadığı deniz ve ormanlık alanlardan oluşuyor.

Kısıtlamalara rağmen sokaktalar

Bütün İstanbul koronavirüs yoğunluk haritasına göre neredeyse kırmızıya döndü. Kısıtlamalara rağmen sokağa çıkanlar  virüse aldırış etmeden dolaşmaya devam etti.Kısıtlamalara rağmen sokağa çıkanların bazıları iş nedeniyle dışarıdaydı. Bazıları ise keyfi gezme için kendini sokağa attı.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
YORUMLAR
23.11.2020

Durumlar çok kritik herkes kendi kendini korusun devlete güvenmeyin!

23.11.2020

Korku iklimi kaybolduğu için halkın umurunda değil. 2 aydır TTB sayıların doğru olmadığını söylüyor, kimse iplemiyor. İsterse resmi sayılar, 100 bini aşsın, takmazlar. Sonra kıtlıktan çıkmış gibi AVM'de yere oturup hapur şapur yemek yerler. 15-20 gün sonra sosyal medyada ve tv'lerde, "Anama hastanede bakmıyorlar." diye ağlarlar. Totonu yellemekten anana bakacak hastane ve doktor bırakmadın. Çalışanlardan çok, şu gezme meraklısı insanlar hastalığı yayıyor. Sokaklarda sadece çalışanlar olsa şu an 50-60 bin yerine Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı veriler doğru olurdu veya daha az olurdu.

23.11.2020

Sevgili R.G “Çünkü Türkiye'de günlük vaka sayısı 5 bini aştı.“ cümlesini içeriğine yazacaksan lütfen editörlük, metin yazarlığı yapma. Teşekkürler

TÜM YORUMLARI OKU (8)