İstanbul'da Halk Otobüsünde 'Maske' Kavgası: Kadın Tokat Attı, Adam Yüzüne Tükürdü

Kağıthane’de yolcu dolu olan bir halk otobüsünde oturan kadın, maskesini yarım takan ayaktaki yaşlı adama tokat attı. Ortalığın bir anda karıştığı kavgada adam kadına tükürükle karşılık verirken, yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Kağıthane Seyrantepe-Topkapı seferini yapan bir halk otobüsünde geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Sanayi Benzilik otobüs durağı yakınlarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz yaşlı bir adam evine gitmek üzere ayakta yolculuk etmeye başladı.

Birbirlerine hakaret etmeye başladılar

Yolculuk devam ettiği esnada koltukta oturan kimliği belirsiz bir kadın, maskesini yarım taktığı gerekçesiyle yaşlı adam tepki gösterdi. Adamın karşılık vermesi üzerine çıkan tartışmada, taraflar birbirine hakaret etmeye başladı. Tansiyonun iyice artması sonrası sinirlerine hakim olamayan kadın, adama tokat atarak maskesini çıkarttı.

Tokat ve tükürüklü kavga kamerada🎥

Tokat karşısında neye uğradığını şaşıran adam, kadına tükürerek karşılık verdi. Adamın tükürmesi üzerine öfkeden çılgına dönen kadın, adama saldırarak vurmaya başladı. Bir yandan vuran diğer yandan çığlık atarak bağıran kadına vatandaşlar müdahale etti. Ortalığın karıştığı kavga ise otobüsteki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
05.10.2020

Hadsiz. Geçen de böyle bir olay oldu bindiğim otobüste hanımefendi adamın burnundan getirdi konuşa konuşa maske takmadığı için, o zaman da herkes kadına hak verdi destekledi, karşı taraf da bildiğin hoca kılıklı bir tipti. Baktı düzeltmiyor gitti şoföre söyledi, adam uyardı polis çağırırım diye her şey halloldu. Ama sen kalkıp da tokat atmaya başlarsan işin rengi değişir, ben tam eşitlikçiyimdir yerinde olsam yapıştırırdım tokadı nasıl bir hata yaptığını anlasın güzelce. Bunlar dünyayı kendi etrafında dönüyor sanıyor.

05.10.2020

Şiddet hangi canlıya yapılırsa yapılsın suçtur. Bu konuda bayan, erkek, çocuk, hayvan diye ayırmıyoruz. O sebeple bayan hatalı, fazla heyecana kapılmış.

05.10.2020

Daha adamakıllı hakkını aramayı beceremiyorsun gerizekalı. Tokat ne demek?

TÜM YORUMLARI OKU (23)