İstanbul'da 'Hadi Dışarda Yiyip İçelim' Dediğiniz Zaman Ödeyeceğiniz Birbirinden Cins Mekan Hesapları

Hepimiz zaman zaman dışarılarda yiyip içmeyi seviyoruz öyle değil mi? Ancak son zamanlarda belki de eskisi gibi dışarı çıkamıyoruz çünkü paramız yok. Yine de arada bir de olsa dışarıda yenilip içilen şeylerin hesaplarını görüyoruz ya da sağdan soldan duyuyoruz. Instagram'da bulunan hes.app isimli hesaptan İstanbul'daki adisyonları sizler için derledik.

1. En çok merak edilen hesaplardan biri de Nusret. 8 kişilik bu hesapta güzelce yenilip içilmiş. 20 TL'lik patates cipsine takılanlar olmuş ama Nusret için normal.

2. Frankie de İstanbul'un en sükseli restoranlarından biri. Buraya gitmek istiyorsanız yeşil salata için 55 TL vermeyi de gözden çıkarmanız gerekiyor.

3. Arnavutköy'de bulunan Sur Balık'ın 39 kişilik hesabında totalde 1594 TL indirim yapılmış. Eğer hesap kişi başı olarak bölündüyse cola içenlere biraz yazık olmuş.

4. Moda Meyhanesi'nin adisyonda gönülleri fetheden "Kuver ücretimiz yok" yazısı epey güzel. Üstelik fiyatların da uygun olduğu söylenebilir.

5. Terapi Restoran'ın bu 15 kişilik adisyonunda adam başı 188 TL gibi bir hesap çıkıyor. Kim ne kadar yedi içti bilemiyoruz tabii, yorum sizin.

6. Bakırköy'de bulunan Ray Gusto. Neresi olursa olsun çereze, cipse ve canlı müziğe para yazılması müşteriyi üzer. Üstelik bira fiyatları da ortalamaya göre yüksekken...

7. Kalamış'ta bulunan By Esat restoranın bu adisyonunda ise balık yemeden adam başı yaklaşık 200 TL'ye çıkıldığını görmek mümkün.

8. Küçükyalı'da bulunan Lakerda Balık'ın fiyatları bu adisyona göre gayet uygun sanki. Ne dersiniz?

9. Bostancı'da bulunan Çakıl Meyhane'nin hesap yuvarlaması gözleri yaşartacak cinsten...

10. Arnavutköy'de bulunan Mira Balık, 70'lik rakı için 336 TL yazması ile yemeyi içmeyi sevenler tarafından garip karşılanmış ama vardır bir açıklaması herhalde...

11. Zübeyir Ocakbaşı'nın kuverin üstüne servis ücreti eklemesi dikkatli gözlerden kaçmıyor. Bu bir tercih meselesi sonuçta.

12. Swissotel'in içinde bulunan Günaydın'ın adisyonlarından bir tanesi. 10 kişi üzerinden o kadar da abartılacak bir rakam değil çünkü benzer standartta, dışardaki restoranlar da neredeyse aynı.

Evet restoranların giderleri ve vergiler düşünüldüğü zaman bu fiyatlar belki açıklanabilir ama biz de mağduruz be kardeşim. Ben şu şekilde takılmak zorundayım arkadaşlar, isterseniz siz de şöyle buyurun. Hadi afiyet olsun!

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
22.12.2018

kuzu küşneme ile suşiyi bir arada yemek zaten görgüsüzlük seviyesinin uzayda olduğunu gösteriyor

22.12.2018

İçtikte sonra kesin sarhoşun biri ''yha hadi suşi yiyelim, herkese benden suşi abiiiğ'' demiştir.

Pasif Kullanıcı
22.12.2018

"İçkisi para, kumarı para, zinası para, namaz kaç para? cennet bedava diyoruz gelen yok" diye bir söz geldi aklıma yerden göğe hak verdim adama.

22.12.2018

2000 TL içindeki 300 lira içki. diğerleri normal yemek.gözüne o mu geldi?

22.12.2018

Kuver ne amk

22.12.2018

masaya konulan çatal, kaşık, bardan vb. şeylerden alınan ücret

TÜM YORUMLARI OKU (22)