Yürüyüşte 'Katil İsrail, Filistin'den defol' ve 'Gazzeli çocuklar bizi bekliyor' sloganları atıldı. Vatandaşlar, ışıklarını açtıkları cep telefonları ve küçük fenerlerle Beyazıt Meydanı'ndan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne kadar yürüdü. Yürüyüşün sona ermesinin ardından Kur'an-ı Kerim okundu.
Programda konuşan Filistin'e Destek Platformu Dönem Başkanı Mehmet Güney, 'İnşallah bu yürüyüşümüz Gazzeli mücahit kardeşlerimize umut olsun istiyoruz. Bu umut öyle bir diri umut olsun ki mücahitlerin yüreğini, imanını güçlendirsin, Tel Aviv'deki kepazelere de korku olsun inşallah' dedi.
Filistin umurlarında olsaydı kürsülerden hamaset yapmak yerine son yirmi küsür yılda uluslararası alanda ilerleme kaydeder, İsrail'e bugünkü cesareti vermezlerdi. Artık oy getirmeyeceğini fark ettikleri gün sözümona dava dedikleri bu meseleyi anında terk ederler. Bir zamanlar FKÖ uzun süreli bir mücadele sonunda uluslararası kabul görmeye başlar başlamaz bu güruhun pek sevdikleri hamas peydah olmuş, konjonktürü İsrail'in işine gelen hale çevirmişti.
Çok uzak olmayan bir gelecekte Gazze'den beter olacağımızı bilmeyenlerle olmak, o günler geldiğinde kimseciklerin böyle yürüyüşler yapmayacağını bilmek acı.
Tomalar yok nasıl olsa rahatsınız yandaşlar :)