İstanbul'da Dernek Lokaline Ses Bombası Atıldı: 1 Yaralı

İstanbul Beyoğlu’nda Giresunlulara ait bir dernek lokaline kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından atılan ses bombası nedeniyle 1 kişi yaralandı.

Olay, Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Kuzey Sokak üzerinde bulunan Giresunlulara ait bir dernek lokalinde meydana geldi. 

İddiaya göre, saat 19.30 sıralarında dernek lokaline kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ses bombası atıldı. O sırada içeride bulunan 1 kişi bacağından hafif şekilde yaralandı. 

Yaralanan vatandaş, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Meydana gelen patlama nedeniyle derneğin camları kırılırken, dernek içerisinde maddi hasar meydana geldi. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri lokalde incelemeler yaparken, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

8 günde 5. saldırı

Bu saldırı İstanbul'da Şubat başından bu yana kıraathane ve derneklere yönelik beşinci saldırı. 1 Şubat'ta Küçükçekmece'deki bir kıraathaneye düzenlenen saldırıda 2 kişi yaşamını yitirmiş 5 kişi de yaralanmıştı.

İstanbul'da Maskeli 2 Kişi, Kahvehaneyi Taradı: 2 Ölü

2 Şubat'ta ise Eyüp'te bulunan Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği lokaline düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi ölmüş 3 kişi yaralanmıştı.

Eyüp'te Derneğe Silahlı Saldırı: 1 Ölü 3 Yaralı

4 Şubat'ta Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi'nde bir kıraathane silahlı kişilerce taranmış 1'i ağır 2 kişi de burada yaralanmıştı.

Sultangazi'de Kahvehane Tarandı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Bu sabah erken saatlerde ise Kağıthane'deki bir kıraathaneye düzenlenen saldırıda bir kişi ölmüş, bir kişi de yaralanmıştı.

İstanbul'da Yine Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı