İstanbul'da Deprem: 7.5'lik Depremde 13 İlçe ve 91 Bin 81 Bina Yıkılacak! 18 Nisan Nerede Deprem Oldu?

Yıllardır İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili uyarılar yapılmaya devam ediyor. Son olarak İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Özlem Tut, İstanbul'da meydana gelecek depremle ilgili açıklamalarda bulundu, Peki, büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Nisan 2022 Pazartesi günü nerede. kaç şiddetinde deprem meydana geldi? İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak, hangi ilçeler etkilenecek? İşte tüm bu soruların cevabını haberimizde sizler için derledik...

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Özlem Tut, İstanbul'da 7.5 şiddetinde meydana gelecek olan depremde, 'Fatih, Bayrampaşa, Güngören, Avcılar, Zeytinburnu, Esenyurt, Bahçelievler, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Esenler, Bakırköy, Bağcılar ve Büyükçekmece'nin zarar göreceğini söyledi. İBB'nin hazırladığı risk haritasına göre deprem sonucu İstanbul'da 91 bin 81 bina yıkılacak.

Özlem Tut, kentin risk alanlarını açıkladı. Tut, deprem senaryolarında en fazla hasarın fay hatlarına yakın, yeterli mühendislik hizmeti almamış yapılardan oluşan binalar ve zemin yapısının zayıf olduğu alanlarda büyük hasar meydana geleceğini söyledi.

18 Nisan 2022 AFAD ve Kandilli Son Depremler Listesi

'Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? Nerede, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? 18 Nisan hangi illerde deprem oldu?' aşağıdaki link üzerinden öğrenebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Korkusuyla Yürekleri Sarsan Deprem Hakkında Daha Önce Hiç Duymadığınız 17 İlginç Bilgi
Deprem Hakkında Hepimizin Doğru Sandığı Ama Hayatımıza Mal Olabilecek 12 Yanlış Bilgi

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
18.04.2022

yaptığınız içeriğin başlığına tüküreyim!!! insanları paniğe sürüklemeye bayılıyorsunuz. kaç kişi "istanbulda deprem:......" girişli başlığınız yüzünden panikledi görür görmez haberiniz var mı? iki tık fazla alıcam diye yapmayacağınız şey yok!!??

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ