İstanbul'da Dehşet Evi! Kediyi Boyayıp Cama Asıp 'Ben Sanat Yaptım, Siz Ne Anlarsınız' Dedi

İstanbul Şişli’de bulunan Kurtuluş Mahallesi'nde bir kadın, kediyi boyayıp evin camına astı. Akli dengesi yerinde olmadığı düşünülen kadın, 'Ben sanat yaptım, siz ne anlarsınız' dedi.

13 Eylül’de Kader K.'nın evinin demirlerine sarıya boyanmış ölü bir kedi asıldı.

Kader K. kendisine tepki gösteren mahalleliyi tehdit etti, “Ben sanat yaptım, siz ne anlarsınız” diye yanıt verdi. Mahalleli Kader K.’nın tedavi edilmesi için kendi aralarında imza toplayıp kaymakamlığa başvurdu.

"Ev ev değil, birkaç tane testere bulduk"

Hürriyet'ten Aydemir Kadıoğlu'nun haberine göre, 10 yıldır Kurtuluş’ta oturan esnaf Özge Çetinkaya yaşananları şöyle anlattı:

“Geçen hafta cumartesi günü iki kadın benim dükkânıma geldi, gözleri yaşlı neredeyse ağlayacaklar ve koştura koştura gelmişler, ‘Sizin kedinizi bir kadın arka evde öldürmek üzere, zor elinden aldık, kedi kaçtı’ dedi. Ama bizim kedi yatıyordu dükkânda. Bana ‘Bu kadın zaten kedileri kesip yiyor’ dediler. Ben şoka girdim. Ertesi gün birkaç kişi organize olduk, sokağa gittik. Kadının evinin fotoğraflarını çektik. Ev ev değil, birkaç tane testere bulduk, onları aldık. Çekiçler vardı, onları aldık. Müdahale etmeye çalışanlara bıçakla saldırmaya çalışıyor.”

Gözaltına alındı

Kader K. komşuların ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı. 46 yaşındaki Kader K.’ya ‘Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefet’ suçundan adli işlem yapıldı. Kader K. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
24.09.2021

Başlık ve açıklama öyle bir yapılmış ki kadın sanki kediyi sadece boyamış. "İstanbul Şişli’de bulunan Kurtuluş Mahallesi'nde bir kadın, kediyi boyayıp evin camına astı." Kedi ölü kedi aloo!! Kediyi derisini yüzerek öldürmüş kaynar suda haşlamış ardından boyamış, fotoğrafın sansürsüz halini gördünüz mü? Kedi acıdan çığlık ata ata ölmüş ağzı tamamen açık. Masum göstermeyin böyle suçları tek suçu boyamakmış sanki başlığa bak. Akıl hastası olduğuna da inanmıyorum bu insan şeytanın ta kendisi

24.09.2021

Aynen öyle.Bu nasıl hastalık kardeşim.Hangi hastalık böyle bir şey yaptırır insana?Bunlar olana kadar bu devlet ne yapmakla meşguldü?Olan masum bir cana oldu.Bu ülkede hayvanların hiçbir güvencesi yok.İyi insanların yardımlarıyla ayakta duruyorlar.

24.09.2021

Tamam bu sanat aşığı arkadaşa aynı sanatsal çalışmayı yapalım o zaman..

24.09.2021

aynısı yetmez..dahası gerek.

24.09.2021

Ya kadının akli dengesi yerinde değil anlaşılan, umarım ruh hastalıklarına yönlendirmişlerdir de

TÜM YORUMLARI OKU (13)