İstanbul'da Çiçek Satan Çocuk Tarafından Isırılan Turist Çifte Bir Esnaf da 40 TL'ye 'Soğuk Çay' Sattı

Keth ve Jay çiftini geçtiğimiz günlerde İstanbul'da çiçek satıcısı bir çocuk tarafından ısırılmaları ile tanımıştık.

Dünyayı gezen çift gezintileri sırasında Twitch üzerinden canlı yayın yaparak gezdikleri yerleri de dünyaya tanıtıyorlar.

Son günlerde Türkiye'de olan çift, İstanbul'da bir mekanda yemek yerken yanlarına gelen çiçek satıcısı çocuk tarafından ısırılmış ve o anlar da gündem olmuştu.

O anları da burada sizinle paylaşmıştı: 👇

İstanbul'da Yemek Yerken Canlı Yayın Yapan Turist, Gül Satmaya Çalışan Çocuk Tarafından Isırıldı

O çift İstanbul'daki gezilerine devam ederken ilginç olaylar yaşamaya ve o olayları da canlı yayınlamaya devam ediyorlar.

İşte o çifte soğuk çayı 40 TL'ye satan esnaf: 👇

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
16.08.2022

Hırsızlık bu ülkede o kadar normallesti ki, taksicisinden bakkalına herkes hırsız AQ. Gerçi ne olacak 'İMAM OSURURSA CEMAAT SICAR' diye boşuna denmiyor. Bakıyorlar ki hükumet devamlı bu işi yapıyor e millettin de bir kısmı meeelemeye alışmış doğru geliyor bu iş

16.08.2022

Türk milleti hırsızdır hırsız olmasa 80 yıldır hırsızları iktidar yapmazdı.

ulkemden soğudum insanları hiç merhametli değil... artık ülkedeki kimseye güvenemeyiz! artık herkes kendi yemeği için savaşmak zorunda kimseye yardım etmeyin/yardım istemeyin bu ülke içi-vatandaşlar arasında bir savaş ama asıl sorun şu ki, birileri bizi birbirimize düşürmeye çalıyor amaçları bu! ama onun kim oldugunu ve amacinin ne oldugunu asla bilemeyeceğiz belkide...

16.08.2022

kimse kimseyi birbirine düşürmüyor. bizim milletimiz cahildir. dinden ondan bundan bahseder ama her türlü pisliği yapar. içinde ne hoşgörü vardır ne sevgi. varsa yoksa kendi çıkarı. 30 40 liraya tenezzül edip şerefini onurunu beş paralık etmeye hiç çekinmez şekil a da görüldüğü gibi, ülke bunlarla dolu..

TÜM YORUMLARI OKU (9)