İstanbul'da Bir Taksici, Kadın Müşterisini Yol Üzerinde Araçtan İndirerek Dövdü

İddiaya göre, taksi sürücüsü ile kadın müşteri arasında araç içerisinde tartışma yaşandı. Bir süre sonra taksiden inen sürücü, kadını darbetmeye başladı.

Kadının saçını tutarak vurmaya devam eden taksiciye, çevredeki vatandaşlar ve o esnada yoldan geçen sağlık görevlileri güçlükle müdahale etti. Olayın nedeni henüz bilinmezken yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İHA

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
08.11.2022

Valla kimse kusura bakmasın bazı kadınlar çok cazgır. Daha geçen akın balığa gittik 2 sapız diye almadılar yok damsız almıyoz yok arka tarafta yer varsa vardır bilmem ne. Bizde arka tarafta yer boşalsın diye mal gibi bekliyoz 2 tane kadın geldi 2 kişilik yeriniz var mı dedi hemen seferber oldular. E bizde şeflere laf söz ettik haliyle, tiplerinden eskort olduğu da belli olan kevaşa çıkmış “biz varken siz mi oturucaksınız hahahahhahahah” dedi orospu. Şiddet sadece fiziksel değil paikolojik de olur kadınların o gün yaptığıda şiddetti. Kadınsınız diye dünya sizin etrafınızda dönecek değil. Kavga olur “ay ben kadınım”, hakaret olur “düzgün konuş ben kadınım”. İş centilmenliğe gelir “ay ben kadınım öncelik tanı”. Ama sorsan kadın erkek eşit. (yorumumu bu video için değil genel olarak yapıyorum içimi dökmek istedim)

08.11.2022

İşte sen ve senin gibiler böyle yorumlar yazıp, bir de özelden mesajlar atıp küfürler yazıp, daha cevap gelmeden engel basacak kadar acizssiniz. Peki senin yaptığın erkeklik mi? Sen engelimi kaldır, numaranı ver, bi konuşalım kim erkekmiş görürüz delikanlı

08.11.2022

Şu şiddete eğiliminiz bir çözülemedi gitti... Gücü yeten yetene. Keşke kas gücü yerine beyin gücünüzü kullansanız.

08.11.2022

bir anlık içgüdüyle olaya müdehale etmek isteyen saniyesinde aslını hatırlayıp geri dönüp olayı görmemiş gibi sigarasını tüttüren abi videoya renk katmışsın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ