İstanbul'da Bir Okulda Yangın Çıktı: Tüm Öğrenciler Tahliye Edildi

Arnavutköy’deki Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin çatısından yükselen dumanların ardından öğrenciler tahliye edilirken sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Yangın çıkan okuldan ilk görüntüler...

Arnavutköy’deki Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin çatısından yükselen dumanların ardından öğrenciler tahliye edilirken sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Yangın, saat 10.30 sıralarında Arnavutköy Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin çatısında çıktı. Dumanların yükseldiğini gören okul yetkilileri, öğrencileri tahliye ederken durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Ekiplerin çalışmasının ardından öğrenciler tekrar okula alınarak eğitime devam edildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın Test Sonucu Pozitif Çıktı
Saran’dan Sonra Okan Buruk mu? Gazeteci Sevilay Yılman’dan, Ela Rümeysa Cebeci Skandalında Okan Buruk İddiası
YORUMLAR
13.02.2025

amk yazın bu kadar yangın olmuyordu, ne iş

13.02.2025

Tahliye işlemini yangın merdiveninden yapsınlar sistemin çalışıp çalışmadığını da denemiş olurlar....hazır yangın da varken

Pasif Kullanıcı
13.02.2025

Allah korusun, insanların yoğun bir arada olduğu yerler her zaman felaketlere karşı denetlenmeli ve tatbikatlarla hazırlıklı hale getirilmeli

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ