İstanbul'da Bir Kadın Yolun Kenarında Aniden Soyunmaya Başlayınca Araçlar Kaza Yaptı

İstanbul Sultangazi'de yaşanan olayda, bir kadın yolun kenarında aniden soyunmaya başladı. Kadının soyunması ise trafik kazasına neden oldu.

Yabancı uyruklu olduğu belirtilen kadının yol kenarında neden soyunduğu bilinmezken, soyunan kadın yoldan geçen araçlara el sallayınca kaza meydana geldi ve trafik aksaklıkları yaşandı.

Olayın polis ekiplerine haber verilmesinden sonra ise kadın gözaltına alındı.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
13.07.2023

Nereden gelirse gelsin ülkeye giriş yapan insanlar için bir kontrol olmalı. Yine örnek vermiş gibi olucam ama bazı ülkelerde oturup kalkarken bile dikkat ediyorsun kurallara uyuyorsun. Yol geçen hanına dönünce herkes kafasına göre sapıtıyor sonra.

13.07.2023

Lan biri de ne yapıyorsun dememiş mi? Akli dengesi yerinde değil diyemeyeceğimiz çok şey var ama bu şekilde bakıp geçmek de olmaz. İnsan bi sorar derdi neymiş diye

13.07.2023

şimdi diyelim ki yanına yanaşıp camı açtın. Ablacım senin ne derdin var yaaaa dedin. O da aç kapıyı anlatayım dedi. Bindi arabaya başladı bağırmaya. Beni taciz ediyolar yetişinnnnnn diye. Ya da hiç arabaya almadın o seni arabadan indirdi bi şekilde ve yanına gittiğinde bağırmaya başladı. Yetişin komşulaaaaaaaar beni sikmeye çalışıyolaaaaaar diye. Öyle bi devirde yaşıyoruz ki insanlara yardım bile etmemek gerekiyo

13.07.2023

Dayılar üşüşmeye başlamış. O değil de ne kadar değersiz kadınlar var bunlar ülkeye alındı işte lanet olsun bunların bir değişik versiyonu da ne olduğu belirsiz olarak içeri alınan erkekler.

TÜM YORUMLARI OKU (19)