İstanbul'da 8 Yaşındaki Çocuğa Kızgın Tornavida İle İşkence: "Babanız Size de Yapıyor mu?"

Narin Güran, Sıla Bebek ve çok daha fazlası... Türkiye son günlerde birbiri ardına gelen çocuk cinayetleri ve istismarları ile sarsılıyor. İstanbul'da 8 yaşındaki Kudret Hamrayev isimli bir çocuk da babasının kızgın tornavidalı işkencesine maruz kaldı. Olay, acı seslerini duyan mahallelinin ihbarıyla ortaya çıktı. Ayrıca işkenceye maruz kalan Kudret'in arkadaşlarına, 'Babanız size de ceza veriyor mu?' şeklinde sorular sorduğu öğrenildi.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/vicdansiz-babadan-8-yasindaki-cocuga-tornavidali-iskence-inleme-seslerini-duyan-mahalleli

Türkiye'nin konuştuğu çocuk cinayetleri ve istismarlarına bir yenisi daha eklendi. Korkunç olay İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleşti.

Sabah Gazetesi'nin aktardığına göre, Türkmen uyruklu Azatjan Babakulıyev isimli bir adam, 8 yaşındaki Kudret Hamrayev isimli bir oğuluna cebinden 50 lira aldığı gerekçesiyle kızgın tornovida ile işkence yaptı.

Kaynak

Geçtiğimiz cuma günü çiftin evinden gelen inleme şeklindeki sesleri duyan mahalleli polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri evdeki Kudret'e camdan ulaştı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar olan çocuk için olay yerine ambulans çağırıldı.

Çocuğun annesi Anne Aısa Hamrayeva gözaltına alınırken, oturum süresi biten baba Azatjan Babakulıyev içinse arama çalışmaları başlatıldı.

Babası tarafından işkenceye maruz kalan Kudret'in arkadaşlarına, "Babanız size de ceza veriyor mu?" şeklinde sorular sorduğu öğrenildi. Çocuk devlet korumasına alındı.

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin'in Annesi Yüksel Güran, 'Amca ile Yasak Aşk' İddiasına Yanıt Verdi: Savcılık İfadesi Ortaya Çıktı!
Yarım Asırı Geçen Tarihi Vardı: Türkiye'nin Köklü Otobüs Firması İflas Etti!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
15.09.2024

Çekin şu pis ellerinizi masum çocukların üzerinden!

15.09.2024

isgalci babunlar derhal sinirdisi edilmeli,hulusi akar uyuma!

15.09.2024

Bu nedir ya? Kendi katil ruhlu şerefsizler yetmiyor gibi, bir de bunlarla mı uğraşacağız? Defolun gidin ülkemden be, sizin pisliklerinizlerinizle mi uğraşacağız bir de? Kendi dertlerimiz zaten boyumuzu aşmış???😡😡😡

17.09.2024

gerçekten bu yorumu yaptın mı sen ya? bende ülkemde mülteci istemiyorum ama bu bir çocuk ya nasıl bu cümleyi kurabilirsin. anasını babasını sinirdisi etsinler devlet kontrolü altına alınsın bunda ne var ?evet ülkemizdeki kirli siyaset ile dünya kadar multeciye kimlik verildi. evet bu insanlar artık maalesef ki vatandaş oldu. en başta şu sınırı sadece çocuklara ve yaşlılara acmalilardi ve sadece bir süre barindirmalilardi. fakat gerçekten inanamıyorum sana ne kadar kalpsiz ve vicdansizsin. Afrikalı olsa ay ne tatlı derdin,İngiliz olsa kucak acardin. şu fotoğraflara bakınca için acımıyorsa ben ne söylesem boş.

TÜM YORUMLARI OKU (18)