İstanbul'a Sebze Meyve Girişi Durdu

İstanbul'a meyve sebze taşıyan Antalyalı nakliyeciler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ağır tonajlı araçların belirli saatlerde geçişini yasaklayan kararın değiştirilmesi için 4 günlük kontak kapatma eylemine başladı

İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok iline meyve ve sebze taşıyan Antalyalı nakliyeciler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ağır tonajlı araçların sabah 07.00- 10.00 ile akşam 16.00- 20.00 saatleri arasında geçişini yasaklayan kararının değiştirilmesi için yarın sabahtan itibaren 4 gün kontak kapatacak. 10 kooperatif üyesi yaklaşık bin 500 nakliyeci, 4 gün içinde yasak kalkmazsa 15 gün daha sebze ve meyve taşımayacak.

Antalya, Demre, Elmalı, Gazipaşa, Finike, Serik, Manavgat, Döşemealtı, Konaklı ve Gömbe'den gelen kamyoncular kooperatifi başkanları, Alanya Şoförler Odası'nda geçen hafta toplantı yaparak 4 gün kontak kapatma eylemi kararı almıştı. Yarın sabah başlayacak olan eylem olumlu yönde sonuçlanmazsa 15 gün daha taşıma yapmayacaklarını belirten nakliyeciler, sorunlarının çözümlenmesini istiyor.

'SEBZE KAMYONLARI İÇİN DE UYGULANDI'

Alanya Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Uyar, alınan bu kararın yeni bir karar olmadığını söyledi. Bu kararı bir yıl önce aldıklarını kaydeden Uyar, maalesef yetkililere bir türlü seslerini duyuramadıklarını dile getirdi.

CİHAN | Posta

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık