İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler %100 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
17.03.2017

çevreci araçların şehirlerde yaygınlaşması adına güzel bir haber ama bir konuda da rant peşinde koşulmasa afedersin çükümüz düşecek. neymiş elektrikli araba pahalı diye taksimetre ücreti de yüksek olacakmış. araba pahalı ama harcadığı elektiriğin maliyeti piyasadaki en az yakan dizel aracın yakıt sarfiyatının belki de 10da1i o ne olacak. 1 sene sürmez aradaki fark kapanır üstüne kara geçersin ama yok taksicileri doyuramıyoruz. bir de ötv indirimi var diye mercedes bmw alan plaka sahipleri "lüks arabanın taksimetresi de yüksek olsun" diyorlar. sanki zorla sattılar mercedesleri. 1 milyona plaka almasını biliyorlar, arabaya 100bin vermeye üşeniyorlar.

Zırt pırt elektrik kesiliyo İstanbulda! Sen götünlemi şarj edicen o taksiyi!

18.03.2017

elektriksiz olanına binersin o zaman da bok atacak yer arama bence

17.03.2017

Bütün hizmet araçlarını yavaş yavaş ülkeler elektirkli hale getirmesi lazım sanki. Gün boyu trafikteler. Büyük bir gelişim olur çevre için.

TÜM YORUMLARI OKU (7)