Istakoz Krizinden Sonra Şimdi de Maldivler Tatili! AK Partili Eski Vekil Hüseyin Filiz'in Tatil Pozu Gündemde

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da ıstakoz yediği görüntüleri sosyal medyada paylaşması gündemdeki sıcaklığını korurken, bir başka AK Partili isim olan 24,25 ve 26 dönem milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz'in Maldivler pozu da eleştirilerden nasibini aldı. 

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozu sosyal medya hesabından paylaşması, muhalefetin olduğu kadar iktidar kanadının da tepkisini çekti.

İlgili haberler 👇

AK Parti'de Istakoz Krizi: Mücahit Birinci'den Şebnem Bursalı'ya Çok Sert Sözler!
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"

Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımına sosyal medyada tepkiler sürerken, tepkilerden nasibini alan bir diğer isim ise AK Parti 24,25 ve 26 dönem milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz oldu.

Twitter (X) hesabı üzerinden tatil pozunu paylaşan Filiz, 'Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel.' notunu düştü. Filiz'in paylaşımı ise kısa sürede tepki topladı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, ''İstanbul düşerse Gazze, Filistin düşer derken sizi anlayamamıştık. Biri Monaco'dan ıstakoz fotoğrafı, biri Maldivlerden tatil fotoğrafı paylaşınca sizi Milletçe iyi anladık. Yiyin efendiler yiyin, aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyin. Yağma dedikleri bu işte.' ifadeleriyle tepki gösterdi.

Paylaşımı alıntılayan gazeteci İsmail Saymaz ise "Eski AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, bayram tatili için torun tombalak Maldivler’e gitmiş. Seçime kadar 'kefenimizi giydik, bekle Kudüs…' Seçimden sonra 'Şortlarımızı giydik, yallah Maldivler…' diyerek duruma tepki gösterdi.

Gazeteci Barış Yarkadaş ise paylaşıma 'Istakoz vakasından sonra Maldivler tatili…' ifadeleriyle tepki gösterdi.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
14.04.2024

Hele topragima bak hele :)) gezin tozun aq bu dunya sultan suleymana kalmamis sizlere de kalmayacak umursamadınız sandik varya 2028de gomup tarihte bir eski sayfa yapacak bu millet sizi

14.04.2024

İstanbul'daki 2019 yerel seçim darbesinden sonra 23 Haziran'da tekrar yapılacak seçim için insanları oy kullanmaya teşvik eden tatil yerlerini hedef almışlardı. Çünkü nefes almayı yaşamak zanneden kesime hitap ettiklerini çok iyi biliyorlar. Dava dedikleri abuk sabuk hareket, tüm tiranlığı yoksul olmak için AKP'ye oy veren çok ilginç bir seçmen profili üzerine kurulmuş.

14.04.2024

Ama haketti adamlar maglubiyetin moral bozuklugunu atmak kolaymı?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ