İştahınız Kapanacak! Devlet Yurtlarında Öğrencilere Verilen Yemekler Gündemde!

Dr. Taylan Yıldız, Twitter hesabından devlet yurtlarında kalan öğrencilerden yemeklerinin fotoğrafını atmalarını istedi. Birçok öğrenci de kahvaltı ve akşam yemeklerini paylaştı. Yemeklerin çoğunun görüntüsü ve porsiyonların küçüklüğü dikkat çekti.

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci okullarına döndü. Bu dönüşe birlikte de öğrenciler soluğu artan kiralar nedeniyle çoğunlukla yurtlarda aldı. KYK yurtları da haliyle gündem olmaya başladı.

8 kişilik küçük odalar bir yana yemekleri de sosyal medyada konuşuldu. Dr. Taylan Yıldız, Twitter hesabından devlet yurtlarında kalan öğrencilerden yemeklerinin fotoğrafını atmalarını istedi.

Paylaşılan kahvaltı ve akşam yemekleri pek iç açıcı değildi. Tabii aralarında "iyi" diyebileceğimiz yemekler de çıktı. Fakat özellikle kahvaltının porsiyonu sınıfta kaldı.

Peki siz bu yemeklerleri nasıl buldunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hamas Saldırısında Kaybolan Bir Kadınla İlgili Yapılan Yorumlar Kan Dondurdu!
Yine Dayanamadı! Fatih Altaylı'dan Bir Kullanıcının Yorumuna Küfürlü Yanıt!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
11.10.2023

Meclisteki Vekiller nasıl Koç gibi besleniyorsa aynı o şekilde Öğrenciler de beslenmeli, sonuçta ; İki tarafında Yemeğini Devlet veriyorsa Eşit şekilde bakmalı.

11.10.2023

Rezalet. Yahu ne kadar zor olabilir organize şekilde temiz, düzgün, dengeli öğünler çıkarabilmek. Malzeme var, ekipman var, personel var. Herkes işini düzgün yapsa doğru dürüst yaşayıp gideceğiz zor değil. Siz sanıyormusunuz ki aşçılar özeniyor, bezmiş biçimde yapılan yemek bu kadar olur. Hiç kyk da kalmadım evim vardı, hiç unutmam kyk dan bizim eve gelirdi arkadaşlarım benim yaptığım öğrenci yemeğini tercih ederlerdi çünkü köpeğe koysan yenmeyecek cinstendi o zaman bile. Yeni bişey değil, ama gitgide berbatlaşıyor.

11.10.2023

Herkes işini düzgün yapsa nerden çalacaklar?

11.10.2023

ihaleyi kapmak için araya onlarca kişi sokup tonlarca para döküyolar, ihaleyi alınca da o döktükleri paraları çıkarmak için her şeyin en adisini en ucuzunu yediriyolar çocuklara, o yedirdikleri berbat şeylerin de parasını kat kat geri alıyolar. Haram zehir zıkkım olsun her şey size. Askerler için de aynı şey geçerli, ne kadar adi ucuz tarihi geçmiş şey varsa, 10'larca yıllık etler, hindiler yediriyolar ana kuzularına. Ya bu ülkenin isnanları neden kendi halkını sömürme derdine neden???

11.10.2023

çoğu konuda haklı olmanızla birlikte bu konuya farklı bakış açısıyla bakmak çok dogru size katılıyorum katılmadığım nokta ise bu 10 larca yıllık hindiler etler bilmediğiniz bu askeriyenin özellikle mutfak bölümü kesin kuralıdır her yeni gün gıda yenilenir ne kadar lazımsa o kadar yerine konur konurki savaş anında onlar da yıl yetecek erzak olsun o yüzden etler 10 yıllık hatta eşim mutfaktaymış o hatta20 yıllık etletden bahsetmişti donmuş

TÜM YORUMLARI OKU (16)