İşsiz ve Evsiz Olan Bir Kişi, 'Cezaevine Girmek İçin' ATM'lere Zarar Verdi

Afyonkarahisar'da yaşayan ve işsiz olduğunu, aynı zamanda kalacak yeri de olmadığını söyleyen bir kişi, ATM'lere zarar verdi.

Afyonkarahisar'da yaşanan olayda, bir kişi 5 bankanın ATM ve güvenlik kamerasına zarar verdi.

Mahalle bekçileri tarafından yakalanan Süleyman C., işsiz ve kalacak yeri olmadığını, cezaevinde kalmak için ATM'lere zarar verdiğini söyledi.

ATM'lere zarar veren Süleyman C., nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Hazal Kaya, “Neden Orada Oturmuyorum?” Diye Hesap Soran Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Fena Laf Soktu
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.11.2019

İşi bilmiyorsun. Reise iki laf çaksaydın serbest bırakılmazdın.

24.11.2019

hadi ordan teneke

24.11.2019

Malum şahsa söv direk içerdesin

24.11.2019

İyi işler derneği diye bir dernekte gönüllü çalışıyordum. Evsiz kişilere kalacak yer ayarlayana kadar dernekte ağırlıyor kişisel bakımlarını yapıyorduk. Dernek kapasitesi küçük olduğu için anca 20 kişi sığardı. Geri kalan kişileri mecburen sığınma evlerine yerleştiriyorduk. Ama bir gidin görün o sığınma evlerini, pis ve kalabalık. Kış aylarında bir yatağa 5 kişi düşüyor. Öyle sürekli kalamıyorsun 6 ay süren var. Sağlam girenin bile psikolojisi bozuk çıkar. Vatandaşlarda ister istemez tekrar sokaklara düşüyordu. Neyse demem o ki bir ülkede zengin liderler, iş adamları, paraya para demeyen ünlüler var ise o ülkede ne İSLAM vardır Ne de ADALET. Çünkü gerçek Müslüman biriktirmez dağıtır.

24.11.2019

Lütfen işe dinleri karıştırmayalım artık. Gerçek islam gerçek müslüman diye diye elinize ne geçiyor ? Şuan müslüman olan ülkelere bakıyoruz ya gelişmemiş ya da zavallıların üstünden geçiniyor. Dünya da her ne kadar inanç varsa hepsi aynı bokun laciverti. Önce insan olmak önemli

TÜM YORUMLARI OKU (33)