İsrailli Futbolcu Revivo'dan TFF'ye Filistin'e Desteği Yüzünden Sert Tepki!

Fenerbahçe ve Galatasaray'da futbolculuk yapan İsrailli Haim Revivo, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Filistin için saygı duruşu kararı alması hakkında bir paylaşımda bulundu. Sosyal medyadaki paylaşımında Revivo, 'Hamas'ın öldürdüğü Yahudiler için neden aynı şeyi yapmadınız?' ifadelerinde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Gazze'de yaşamını yitiren Filistinliler için resmi maçlardan önce saygı duruşunda bulunulacağı kararını duyurmuştu.

Bu açıklamadan sonra Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Ramzi Safouri ve Sagiv Jehezkel, Süper Lig'de oynanacak Gaziantep FK maçına çıkmayacaklarını açıklamışlardı.

Kariyerinin bir döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray gibi dev takımlarda forma giyen İsrailli futbolcu Haim Revivo da bu karara karşı çıktı. Revivo Instagram hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Haim Revivo paylaşımında, "Sana yazıklar olsun Türkiye Futbol Federasyonu. Gazzeli vatandaşlar için saygı duruşunda bulunacak siyah kurdeleler takacaksınız ama Hamas'ın katlettiği Yahudiler için bunu yapmıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Paylaşımın devamında Revivo, "Bu davranışın Türk halkının çoğunluğunu temsil etmediğine eminim. Ama endişelenmeyin gelecekte tarih sizi yargılayacak" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Haim Revivo'nun Instagram paylaşımı 👇

İlgili diğer başlıklara buradadn ulaşabilirsiniz 👇

Antalyaspor'da İki İsrailli Futbolcu Filistin İçin Saygı Duruşunu Reddetti! Maça Çıkmama Kararı Aldılar
Fazıl Say'a Avrupa'dan Sansür: İsviçre'deki Konserleri İptal Edildi
Meta "Pes" Dedirtti: Instagram'da Bazı Filistinli Kullanıcıların Biyografileri "Terörist" Olarak Çevriliyor!

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
20.10.2023

Şunu demek çok mu zor bu savaşta ölen tüm masumlar için saygı duruşunda bulunucaz. Bu bir spor müsabakası mı taraf tutmak zorundasınız orada bile iyi oynayan kazansın deniyor. Adam haklı.

20.10.2023

Haklı iki taraf içinde yapıldığı söylenebilirdi, zaten bayılıyoruz arap olması yeterli savunmamız için bu tarz soykırımlarda doğu türkistanda yapılanlara da sessiz kalmamanız dileğiyle

20.10.2023

Ben de olsam ben de tepki gosterirdim. Turkler israile karsi cok buyuk nankorluk ediyorlar ozellikle tepkilerini saygisizca gosterenler mesela yere bayrak serip ustune basanlar, lanet okuyanlar. 6 subatta deprem oldugunda 450 sizin lanet okudugunuz kavmin torunlari gelip kac tane depremzede cikardilar enkazlarin altindan 17 ton yardim malzemesi gonderdiler ucaklarca yardim gonderdiler. Din kardesimiz Filistin sadece 35 kisi gonderirken ustelik. Tepkinizi gosterirsiniz ona diyecek lafim olmaz ama nankorluk etmek ayiptir. O kara gunlerde onlarin yardimlari olmasaydi kac kisi olurdu acaba!

20.10.2023

Bu siyasal islamcilarin en iyi bildigi sey ayrimcilik yapmaktir. Bknz “15 temmuz sehitler koprusu” neden 15 temmuzda olenlere ozel ithaf ediliyor, daha once sehit olanlar ne icin sehit oldular? Sehitler koprusu deyin gecin madem demek istiyorsunuz ama yok illa bir boluculuk yapacaksiniz. Ayni sekilde bu saygi durusu meselesinde de olen siviller icin saygi durusunda bulunuyoruz deseniz olmaz degil mi!

TÜM YORUMLARI OKU (47)