İsrail Şam'a Saldırdı: Nasrallah’ın Damadı Öldü

İsrail, Suriye’nin başkenti Şam’a hava saldırısı düzenledi. Saldırıda eski Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın damadı Hasan Kasir'in öldüğü açıklandı.

Hasan Kasir, aynı zamanda İsrail Ordusu tarafından dün Lübnan’ın başkenti Beyrut’a gerçekleştirilen bir hava saldırısında öldürülen üst düzey Hizbullah komutanı Muhammed Cafer Kasir’in kardeşiydi.

Arap ve Lübnan basınında yer alan haberlere göre İsrail’in dün Şam’ın Mezzeh semtindeki üç katlı bir binaya gerçekleştirdiği hava saldırısında Nasrallah’ın damadı Hasan Kasir öldürüldü.

Şam’daki hava saldırısında Nasrallah’ın damadı Hasan Kasir’in öldürüldüğü haberi, Suriye İnsan Hakları Gözlemevi adlı sivil toplum kuruluşu tarafından da doğrulandı.

Avukatlık Ücretlerine Yüzde 102 Zam: 1 Saatlik Danışma 3 Bin 500 Oldu
Bilet Krizi Çıktı: Yunan Adalarına 'Kapıda Vize' 2 Gün Durdu

Popüler İçerikler

Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
YORUMLAR
03.10.2024

Şam'da namaz kılmak isteyen uzun bir arkadaş vardı... Haberi olsun, ezan okundu... 😡😡😡

03.10.2024

Adamların istihbaratının ne kadar iyi olduğu ortada. Bizde saklanan veya faaliyetlerini ülkemizde yürütenler de ayağını denk alsın. Sıra sıra geliyor adamlar. İster Hizbullah, ister Hamas, PKK, PYD yada hangi terör örgütü mensubu olursa olsun, ölenlere hiç üzülmüyorum. Ben ölen masum çocuklara üzülüyorum.

03.10.2024

Enfal 65-66 çöp oldu :(

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ