Yapılan açıklamalarda can kaybının 500' ulaştığı bildirildi. Öte yandan Filistin Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, saldırıda en az 200 kişinin öldüğünü bildirmişti.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamalarda İsrail'in bombalaması sonucu ölenlerin sayısının 500'e yükseldiğini belirtti.
açıkçası çizmeyi aşalı çok olmuştu ama bu kadarı artık insanlık onurunun ötesine geçmiştir. Bunun terör ile alakası yok. Artık konu insanlık konusudur. hala BM uyuyor. burada Filistinli sivillerin ne günahı varyahu. hastane bombalamak nedir? yok mu bu vicdansızlara bir dur diyecek bir güç. çok üzücü çok.
Oglum ne ayaksiniz lan siz Israil savaş suçu işliyor artık bu yorum yapanların çoluga cocugada mi acimasi yok olenlerin çogu kadin ve cocuk..
Kansız orospu çoxukları Araplar ölsün diyen de kansız orospu çoçuğudur.Bunlar çocuk bunlar kadın bunlar insan kansız köpekler