İsrail, Lübnan Topraklarına Helikopter Saldırısı Düzenledi

İsrail, Lübnan topraklarından 'sızan' şüphelileri önlemek için bölgeye helikopter saldırısı düzenledi. Kaydedilen görüntülerde Hizbullah'a ait bir kulenin patlatıldığı görüldü.

Hamas'ın askeri kadanadı El Kassam Tugayları'nın İsrail'e düzenlediği saldırı sonrası başlayan çatışmalar İsrail-Lübnan sınırında tansiyonu yükseltti.

Lübnan sınırında 'sızma' olduğunu iddia eden İsrail ordusu yaptığı açıklamada, 'Lübnan sınırından sızan çok sayıda silahlı kişinin helikopterlerle desteklenen ordu birlikleri tarafından öldürüldüğü" açıklandı ve "helikopterlerin bölgedeki operasyonlarının sürdüğü" belirtti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Lübnan'daki Hizbullah Hareketi, İsrail sınırındaki askeri noktalara yapılan saldırıyı üstlendiklerini duyurmuştu.

Örgüte yakın Mayaden TV'de yayınlanan açıklamada, Hizbullah'ın Lübnan'a ait ancak İsrail işgalindeki Kefr Şuba'daki 3 askeri noktaya yönelik saldırıyı üstlendiğini ifade etmişti.

İsrail'e ait olan bir helikopterin Lübnan topraklarında bulunan Hizbullah'ın gözetleme kulesine yaptığı atış kameralara yansıdı. 🎥

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan'dan sınırı geçen bazı silahlı kişilerin IDF tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
09.10.2023

Mazlumların hakkını savunmak için saldıran hamaslı arkadaşlar tecavüz ediyor, önüne geleni öldürüyor yada kaçırıyor ne kadar da Allah aşkı ile yanıyorlar!! haması bulamayan israilde sivillere sallayıp duruyor. ikiside birbirinden beter yaratıklar

Pasif Kullanıcı
09.10.2023

Tüm ortadoğuyu savaşa sokacaklar itneler

Pasif Kullanıcı
09.10.2023

Lübnanda zaten iç karışıklık had safada, suriyeli mülteci pardon istilacılara karşı halk kendi kendine bir direniş başlatmıştı özellikle Beyrut'ta. Şimdi böyle böyle domino taşı gibi herkes birbirine girer. Arada Afganistan'dan Talibanın da senrayoya dahil olduğunu görürüz. İrandan Humeyni gene nükleeri çıkarıp sallar ortada. ABD Irak'a özgürlüğünü verdiği gibi girer devreye. Rusya zaten karışıklıktan faydalanıp Ukrayna'nın içinden geçiyor derkeeeeen haydi şimdi bütün eller havaayaaaaa...

09.10.2023

hizbullah eksilten elleri dert görmesin. dünyadan bir hibinohizbo daha eksildi, sevaptır. memlekette meclise sokup çocuk düdükletiyoruz, biz müslüman ayağına hizbo yalıyoruz, israil çatır çatır sker bunları.

TÜM YORUMLARI OKU (15)