İsrail: 'IŞİD Türk Parasıyla Finanse Edildi'

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Türkiye'yi IŞİD'i finanse etmekle suçladı.

Yunanistan ziyaretinde mevkidaşı Panos Kammenos ile görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Türkiye'ye çok ağır eleştirilerde bulundu. Türkiye'yi 'IŞİD'i finanse etmekle' suçlayan Yaalon, 'Umarım bu kısa sürede son bulur.' dedi.

'Türk parasını uzun zamandır kullanıyorlar'

Yaalon açıklamasında, 'Terörle mücadeleye destek verip vermeyecekleri Türkiye'ye, Türk hükümetine, Türk liderlere bağlı. Bildiğiniz gibi DAEŞ petrolden elde ettiği Türk parasını çok uzun zamandır kullanıyor. Umarım bu kısa sürede son bulur.' dedi.

Çelik: ‘İsrail Devleti ve Halkı Türkiye'nin Dostudur’

Öte yandan Türkiye ile İsrail arasında yıllardır kötüye giden ilişkilerin düzelmeye başladığı dönemde bu açıklamanın gelmesi dikkat çekti.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
26.01.2016

Çok bilmiş Moşe efendi IŞİD'in neden İsrail'e hiç saldırmadığını açıklayabilir mi acaba?

Pasif Kullanıcı
26.01.2016

Adamlar Japonya , ABD gibi aşmış ülkelerin rehinelerini takır takır öldürdüler . Hiç bir pazarlık fayda etmedi . Ama bizim gibi 2. dünya ülkesinin onlarca rehinesi burnu bile kanamadan geri geldi , bak sen şu işte ... Bunları biliyoruz biz zaten , oynanan tiyatroları gördük .

26.01.2016

la oğlum kanıtlayında sizde kurtulun bizde kurtulak. yardım etmiyosak bile bi şeyi 40 defa söylersen gerçekleşir hesabı olcak yoksa.

TÜM YORUMLARI OKU (19)