İsrail'in Vurduğu ve Yerle Bir Olan Caminin Enkazında Ezan Okuyan Filistinli Genç

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında onlarca insan hayatını kaybederken, bölgeden yürek yakan görüntüler gelmeye devam ediyor. Gelen görüntüler arasında bir gencin yıkılan caminin enkazında ezan okuduğu görülüyor. İşte o görüntüler...

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
18.05.2021

Yokluk içinde olup da her yere camii dikme olayını ben Age of Empires oyununda hiç bir gelişme almadan, elde ettiğin tüm gelirini sürekli kilise dikmeye harcamaya benzetiyorum. Bu şekilde oyunu oynamayı bir deneyin bakalım ne oluyor? Karşınıza çıkan düşman ordusunu kiliseden çıkardığınız rahiplerle yenmeye çalışın bakalım? Kimse size camii yapmayın demiyor, camii yapın ama ne zaman? Ekonomin gelişir, teknolojin gelişir, ordun gelişir, refah seviyen yüksek olur ve cari fazlası vermeye başladığında işte o zaman her yere koca koca camii dikebilirsiniz! Aksi durumda işte böyle camiilerinizi yıkılır, çaresiz ve savunmasız kalırsınız! Gerçi camii konusunda hiç bir ülke bizimle yarışamaz, hatta arabın kendisi bile!!

Olaya çok farklı yönden bakmışsın. Ne yani adamlar hiç mi cami yapmasın? Cami yapmak için her anlamda gelişmeyi mi beklesin? Cami veya Kilise hiç farketmez halk için ikisi de en önce dikilmesi gereken yapılardır bana göre.

Pasif Kullanıcı
18.05.2021

arkadaş nereye kimi çağırıyor? yıkılan bina altındamı namaz kılmayamı? ee sen o işlerle uğraşacağına biraz vatanın için uğraşsaydın be adam...ezanlar susmaz vatan bölünmez ama bölmüşler ve susturmuşlar işte..

18.05.2021

Hala anlayamadınız mı tüm acıların tüm savaşların suçlusu din! Bırakın bu şovmenliği!

18.05.2021

Senin söylediğinle yola çıkarsak, Kuzey kore dinsiz bir ülke yani herhangi bir dine mensup olmak yasak. Ama yinede insanlar özgür değil her an ölüm tehlikesi altında yaşamaya çalışıyorlar. Onu ne edeceğük

TÜM YORUMLARI OKU (12)