İsrail'in Hastane Saldırıları Devam Ediyor! Gazze'deki Endonezya Hastanesi Bombalandı!

İsrail, yaptığı saldırılarda hastaneleri hedef almaya devam ediyor. İçinde yaralıların olduğu bir ambulansa saldıran İsrail hava filosu, akşam saatlerinde Gazze'deki Endonezya Hastanesi'ne ve etrafına bombalı saldırı düzenledi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının şiddeti gün geçtikçe artıyor. Beklenen kara harekatının gecikmesi nedeniyle İsrail, Gazze'ye havadan saldırıyor.

İsrail hava kuvvetleri, gün içinde Gazze'de bir hastane ve ambulansı hedef almıştı. İlgili habere buradan ulaşabilirsiniz ⬇️

İsrail Bir Kez Daha Gazze'de Hastaneyi Hedef Aldı: Ambulanslar da Vuruldu

İsrail, ambulans saldırısının ardından akşam saatlerinde bombardımana devam etti. İsrail hava kuvvetleri, Cibaliya'da bulunan Endonezya Hastanesi'ni ve çevresini bombaladı.

Gazze'de bulunan Sağlık Bakanlığı, yapılan saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bilgisini verdi.

Ghebreyesus, "Gaze'deki El-Şifa Hastanesi ve ambulanslara yapılan saldırılar karşısında şoke olduk. Hastaneler ve ambulanslar her zaman güvende olmalıdır. Acil ateşkes talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
03.11.2023

Ya hadi bir kez yanlış yaparsın da sürekli hastane ambulans vurmak da bende şüphe uyandırıyor. İsrail kadar stratejik işlerin içinde olan bir ülke neden sürekli hastane ambulans vurur ki, sizce de bu işte bir tuhaflık yok mu? Taktiksel açıdan da hatalı, vursan nolacak? Bu haberlerin kime yaradığını bir düşünün bence...

03.11.2023

Hastaneyi bombalamayı geç,atom bombası ile yeryuzunden silse gazzeyi israil,kım gıkını çıkarabilir.işte bu güçle saldırıyo israil.ya korkutarak kaçıracak gazzelileri,yada gazzede nefes alan hiç bir canlı kalmayacak,kumeste ki tavuguna kadar,yani israilin en azından planı bu.yani gazze yi gazzelisezleştirmek planı iseail in.

03.11.2023

İsrailli Yöneticiler ve İsrail Ordusunun ; hem Beceriksiz+ hem Örtlek+ hemde Akıl Sağlığının Bozuk olduğunu düşünüyorum

Pasif Kullanıcı
03.11.2023

Gözlerini kan bürümüş yaratıklar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ