İsrail’in Hamas Tünelleri Planı: Deniz Suyu Basıyorlar İddiası

İsrail ile Filistin arasında 7 Ekim’de başlayan savaşta, son günlerde rehine takası iddiaları gündeme gelse de İsrail’in Gazze kentinin altındaki tünellerle ilgili ilginç bir planı olduğu iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan videoya göre, İsrail tünellere deniz suyu basarak tünelde bulunanları dışarıya çıkartmaya çalışacak.

Bu yöntem, 1979 yılında Müslümanların kutsal yeri Kâbe’ye baskın düzenleyen ve kontrolü ele geçiren teröristlerde de kullanılmıştı.

Suudi Arabistan, Kabe baskınını bastırmak için Fransız komandolarından yardım almış ve Fransızlar, Kâbe ve dehlizlere pompalanan sulara elektrik vererek içeridekilerin çoğunu öldürülmüştü.

İsrail’i tünellere su bastığını iddia eden video 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

250 Kişinin Ölümü ve Fransız Askerlerinin Müslüman Olmasıyla Sonuçlanan Kabe Baskını
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

7 Senenin Ardından İstanbul Konseriyle Ortalığı Yakıp Geçen Tarkan'ın Sahne Şovu Sosyal Medyayı Salladı
Evde Altını Olanlar Panikledi! 'Nakitle Altın Yasaklandı, El Konulacak' İddialarına Son Nokta Konuldu
Trabzonsporlu İş İnsanı Nevzat Aydın, Trabzon'da Dünyaya Gelen Bebeklere Forma Hediye Ediyor