İsrail ile Filistin Arasındaki Çatışmalar Sonrasında Yaşanan Yıkımı Gözler Önüne Seren 20 Kare...

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürüyor. Sivil yerleşim bölgelerinin de hedef alındığı saldırılarda şu ana kadar Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı bilgiye göre 48 kişi yaşamını yitirdi. 

Öte yandan Gazze tarafından atılan roketler sebebiyle beş İsraillinin öldüğü aktarıldı. Bölgede çatışmalar sürerken savaşın yarattığı korkunç etkiyi gözler önüne seren fotoğraflara beraber bakalım... 

1.

Fotoğraf: AFP

2.

Fotoğraf: AFP

3.

Fotoğraf: AP

4.

Fotoğraf: AP

5.

Fotoğraf: EPA

6.

Fotoğraf: AFP

7.

Fotoğraf: AFP

8.

Fotoğraf: AFP

9.

Fotoğraf: Reuters

10.

Fotoğraf: AP

11.

Fotoğraf: AP

12.

Fotoğraf: AFP

13.

Fotoğraf: AFP

14.

Fotoğraf: AP

15.

Fotoğraf: AP

16.

Fotoğraf: AFP

17.

Fotoğraf: AP

18.

Fotoğraf: Reuters

19.

Fotoğraf: Reuters

20.

Fotoğraf: Reuters

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.05.2021

Saçma sapan yorumlar yapıyosunuz salakmısınız ? Adam gelicek benim topraklarımda ülke kurucak benim insanımı öldürücek. Ben karşılık verdiğimde 1 sivil ölücek o işgalci olduğu halde o sivil için yüzlerce masum insanımı öldürücek. İsrail o topraklarda işgalci işgalci. Bilmiyorum farkındamısınız ama adamlar o toprakları işgal etti. İnsanları evlerinden zorunlu tahliye ediyorlar be yapıcak insanlar paşa paşa çıkıcaklar mı elbette çatışacaklar. Gelmişsiniz burda filistin çok mu masum onlar da roket atıyor diyosunuz. Atıcak tabi adam. Halkını topraklarından silah zoruyla tahliye ediyolar. Ne biçim mahluklarsınız ya. Bilmeden araştırmadan körü körüne arap nefreti yüzünden utanmasanız israil haklı diyeceksiniz. Hoş diyeniniz de var ya neyse. Bende sevmiyorum arapları. Hoşnut değilim varlıklarından ama zulme de gözümü kapatamam. İsrail zalimdir işgalcidir.

12.05.2021

Filler tepişti olan yine çocuklara oldu. Iron Dome olmasaydı israil tarafında da aynı manzara olacaktı. Binlerce kişinin karıştığı halk olaylarından bu hale gelindi. Araçlar yakıldı taşlandı. Bu karmaşada ilk füzeyi kim attı bilmek mümkün değil. Bir füze sizin sınırlarınıza gönderilirse misliyle karşılık verirsiniz. Bunun aynısını bizde yapıyoruz komşu ülkede kazara dahi olsa bir füze, havan veya herhangi mühimmat düşerse misliyle karşılık veriyoruz. Hamas tarafından yüzlerce füzenin israil tarafına atıldığının görüntüleri internette mevcut. İsrail acımasız ve sert fakat filistin çok mu masum ?

sanırım ilk füze iran destekli hamas tarafından atılmış

12.05.2021

Bunca ölüye bunca eziyete can kaybına rağmen hala insanların filistinin dinini, bakış açısını, felsefesini, geçmişini eleştirmesi çok acınası. Orada insanlar ölüyor, burada merhamet.

TÜM YORUMLARI OKU (18)