İsrail'e 24 Saat Vermişti: Devlet Bahçeli, Biden'ın Konuşmasını Bu Yüzden Yarıda Kestiğini İddia Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail Filistin savaşı ile ilgili 24 saat verdiğini duyurmuştu. “Eğer ateşkes sağlanamazsa Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır” sözlerini sarfeden Devlet Bahçeli, geçtiğimiz akşam konuşmasını yarıda kesen ABD Başkanı Biden'ı sorguladı. 

Detaylar 👇

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İsrail'e 24 saat süre tanıdığını açıklayarak "“Eğer ateşkes sağlanamazsa Türkiye süratle devreye girmeli" ifadelerini kullanmıştı.

Detaylar:

Devlet Bahçeli İsrail'e 24 Saat Verdi: "Ateşkes Sağlanmazsa Türkiye Süratle Devreye Girmeli"

Devlet Bahçeli, dün akşam konuşmasını yarıda keserek durum odasına giden Joe Biden'a işaret ederek kendi sözlerini hatırlattı.

Dün akşam ABD Başkanı Joe Biden, "Özür diliyorum acil duruma odasına gitmem gerekiyor, bir konu geldi, onu halletmem gerek" diyerek basın toplantısını yarıda kesmişti.

Devlet Bahçeli de verdiği sürenin dolduğunu ima ederek "24 saat sonra ne olacak diyen ey Amerika uşakları, Biden konuşmayı yarıda kestiğinde saat kaçtı?" sözlerini sarf etti.

Devlet Bahçeli'nin Biden'ın toplantıyı yarıda kesmesine sebep olarak bunu gösterdiği düşünüldü.

Devlet Bahçeli'nin konuşması:

İlginizi çekebilir:

ABD Başkanı Joe Biden Konuşmasını Yarıda Kesti: 'Acil Durum Odasına Gitmem Gerekiyor...'

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR

Bunak herif Sen onden git o zaman

24.10.2023

ne Biden'in ne Netanyahu'nun siklemedigine eminim

25.10.2023

Sakın Bahçeli'yi sıradan bir genel başkan olarak hafife almayın, Türk devletleri için en önemli sözü dinlenen şahsiyetlerdendir, Suriye de 3 ABD üssü vuruldu 24 saat lık süre dolunca vurulmasında kullanılan silah tespit edilemiyor bir roket değil ve mit in daha önce araçları vurulduğu ve Fransa gibi bir çok ülkenin bu teknolojiyi konuştuğunu hatırlatırım aselsanın genel müdürünün cümlesini hayırlayın gürülmeden görmek vurulmadan vurmak gizli silahımız var 24 saat dolunca 3 üssü gizlice vuruldu biden onun içn toplantıya girdi.

24.10.2023

Sorumluluk Türk milletindeymiş bunlar da milliyetçiyim diyor ya

TÜM YORUMLARI OKU (14)