İsrail’den Hava Saldırısı: Lübnan’da Şiddeti Patlama Meydana Geldi

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta yaşanan patlama büyük korkuya neden oldu. İsrail Savunma Kuvvetleri saldırıyı kendilerinin gerçekleştirdiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde başta ABD ve Kanada olmak üzere birçok batılı devlet vatandaşlarına Lübnan’ı terk etme çağrısında bulunmuştu.

Yaklaşık bir yıldız Gazze’de adeta soykırım yapan İsrail’in sık sık tehdit ettiği Hizbullah’ın konuşlu bulunduğu Lübnan’da büyük bir patlama meydana geldi.

Beyrut’un güneyindeki bölgelerde yaşanan patlamaları İsrail üstlendi.

İddiaya göre patlamalarda çok sayıda insan hayatını kaybetti.

Reuters ise saldırıda üst düzey bir Hizbullah yetkilisinin hedef alındığını açıkladı.

Patlama sonrası olay yerinden görüntüler 👇

Patlama yerini gösteren başka bir video 👇

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
30.07.2024

israilin yaptiklarına hala sessiz kalan insanlik görmemis ama sokaktaki köpeklere gücü yeten zavallılarsıniz

30.07.2024

israilin öldürdüğü bebeklere acıyıp sokak köpeklerinin katledilmesini savunan inandıkları dine zıt bir düşünce dünyasına sahip riyakar insancık topluluğu

30.07.2024

Bop planı işliyor akepeliler memnundur

30.07.2024

Ben AKP li değilim, ama bu saçma önyargını, yazdığın her mesajda sürdüreceksen hepsini buraya üye yapıp seni itin mabadına sokabilirim. AKP lilerin de en az diğerleri kadar bu pisliklerden nefret ettiklerini hepimiz biliyoruz, seninle aynı siyasal ideolojide olmayan insanları bu şekilde yargılamayı ve tarafının bir asırdır yaptığı gibi toplumu AKP li ve olmayan şeklinde ayrıştırmayı bırak! Yeteri kadar parçalanmışız zaten!

30.07.2024

İslam devletlerinden şu terör örgütleri arındırılmalı artık. Hizbullahdı işiddi hamasdı pkkydı bunlardan topyekün kurtulmadıkça bu coğrafyaya huzur gelmez. Hamas 2 tane torpil attı gazzede kan durmuyor 1 senedir. Hizbullah 2 tane torpil attı adam F16 larla vuruyor. Ekmeklerine yağ sürüyor bu oç örgütler. Gücünüz yok teknolojiniz yok paranız yok konuşlandığınız devletlere zarar vermekten başka birşey yapmıyorsunuz. Olan masumlara oluyor.

hizbullahtan o kadar sıkıldık ki bir ben birde lübnan bilir başımızın belası, kurtulamıyoruz maalesef. ben lübnanlıyım ülkemizi mahvetti bu şeriatçı teröristler

TÜM YORUMLARI OKU (67)