İsrail Daha Önce Çağrı Cihazlarını Patlattığı Lübnan'ın Bu Kez İletişim Sistemine Sızdı

Lübnan'da Hizbullah'a ait çağrı cihazları ve telsizlerinin patlatılmasının şoku henüz geçmiş değil. Sivil halka karşı bir terör saldırısı olan bu eylemin ardından İsrail'den bir atılım daha geldi.

İsrail'in hedef gözetmeksizin bir terör saldırısı niteliğinde gerçekleştirdiği çağrı cihazlarını patlatması birçok kişiyi yaralamış ve ölüme varan sonuçlar doğurmuştu.

İsrail jetleri sabah saatlerinde birçok yerleşim yerini vurarak saldırılarını sürdürürken İsrail basınında da bu operasyonla ilgili ilginç bir iddia yer aldı.

İsrail basınına göre İsrail Ordusu bu kez telefonlara SMS'le ulaştı. Hizbullah üzerindne tehdit edilen Lübnan halkına tehdit dolu mesajlar gönderildi.

Mesajlarda 'Eğer Hizbullah silahlarının bulunduğu bir binadaysanız, bir dahaki duyuruya kadar binalardan uzak durun' yazıldı.

Arapça atılan SMS'in "insani" bir uyarı değil İsrail'in iletişim sistemine bile sızdığını göstermek için yaptığı bir gövde gösterisi olduğu iddia edildi.

İlginizi Çekebilir

Narin İçin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Önemli Açıklama Geldi
Hiranur Vakfı Davasında Karar Çıktı: 6 Yaşında 'Evlilik' Skandalında Cezalar Açıklandı!
67 Yaşında Kansere Yenik Düştü: Ünlü Yönetmen Tomris Giritlioğlu Hayatını Kaybetti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
YORUMLAR
23.09.2024

Yobaz kalıp bilime karşı çıkarsanız elin gavuru işte böyle gövde gösteri yapar.

23.09.2024

Kaçan göçen bizim memlekete doluşmasın da ne olacaksa olsun

23.09.2024

"Süper Güç" nasıl olunur gösteriyorlar işte. Bu işlerin öyle kuru laflarla yürümediğini gayet güzel gösteriyorlar ama anlayana tabii...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ