İsrail Büyükelçiliği'nin 'Destek Mesajı' Teşekkürü Tartışma Yarattı! 'Desteğiniz Bize Güç Katıyor'

İsrail Büyükelçiliği, Hamas'ın saldırısı sonrası Türklerden gelen 'destek' mesajlarını paylaşarak teşekkür etti. Paylaşım kısa sürede bir çok hesap üzerinden paylaşılırken, sosyal medya kullanıcıları hazırlanan videoyu 'algı' olarak değerlendirerek tepki gösterdi.

Hamas'ın El Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de başlattığı saldırılar sonrası bölgede çatışmalar sürerken, yaşanan çatışmalarda tarafların sivil can kaybı sayısı bin 700'ün üzerine çıktı.

Bölgede süren çatışmalar kadar kamuoyu desteği oluşturmanın da önemli olduğu bir ortamda İsrail'in Tükiye Büyükelçiliği'nden bir hamle geldi.

Büyükelçiliğin Twitter hesabından paylaşılan videoda sosyal medya hesabından destek mesajı yazan Türk hesapların paylaşımları yer aldı.

İsrail Büyükelçiliği'nin paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde:

'Günlerdir telefon, e-mail ve sosyal medya aracılığıyla durmaksızın sizlerden mesaj geliyor. İsrail'in yanında olmanız ve desteğiniz bize güç katıyor. Bu zor zamanlarda bize ulaşan binlerce destek mesajiniz için teşekkür ederiz.'

Öte yandan İsrail Büyükelçiliği'nin yaptığı paylaşımı alıntılayan vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Yapılan paylaşımın algı oluşturma yönünde olduğunu vurgulayan vatandaşların Filistin'e destek verdiği görüldü. 👇

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
10.10.2023

bir türk olarak kayıplarından dolayı yahudilere sabır, israil ordusuna mücadelesinde kuvvet diliyorum MAZEL TOV ! ✡︎

Panzer V, bir Türk olarak ben de men ediyorum. Mantık ve vicdan sahibi olup tarafsız olsaydın savaşa hayır derdin ama nerde siz de o yürek? Eeee sizlerin ciğerini bildiğim için yıllardır burada boşuna kan kanı çeker bunlar anında dönüverirler demiyorum. Bakalım yarın sıra Türkiye'ye geldiğinde nasıl döneceksiniz? Türk olarak hepinizi görüyor, gözlemliyorum.

10.10.2023

Allah insanı 1. dünya savaşında dedesini öldüren işkence eden sakat bırakan çölde pusu kuran arapları sevecek destekleyecek kadar kansız yapmasın ermeni soykırımı denen saçmalığı tanıyan kktc tanımayan araplar bizim düşmanımızdır israil ise bölgede bize arka çıkan tek yabancı devlettir israil ve yiğitlerinin yanındayız

10.10.2023

Hamas a destek verenler, İran, ermenistan, rusya, Çin, ypgkk, Slovenya, hizbullah ve bizim dinci faşikler... İsrail e destek verenler abd, ab, azerbaycan.. Ve de benim gibi tarafsızlar da var, tarfinizi seçim derim.

TÜM YORUMLARI OKU (46)