İsrail, Beyrut'u Vurmaya Devam Ediyor, Ölü Sayısı 2000'e Yaklaştı

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarını genişlettiği 23 Eylül'den bu yana 'en şiddetli saldırılarından' birinin yaşandığı gece saatlerinde, İsrail savaş uçakları başkent Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesindeki çeşitli alanlara 30'dan fazla hava saldırısı düzenledi.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberinde, İsrail savaş uçaklarının Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine 30'dan fazla hava saldırısı düzenlediği ve bu gece saatlerinde İsrail'in bu bölgeye yönelik en şiddetli saldırılarını gerçekleştirdiği belirtildi.

İsrail'in Es-Safir ve Burc el-Baracine bölgelerini, havalimanı yolu üzerindeki bir benzin istasyonunu, Amerikan Mahallesi ve Gubeyri bölgesindeki bazı binaları ve birçok noktayı hedef aldığı kaydedildi.

İsrail'in Beyrut'taki Dahiye bölgesini ikinci bir Gazze'ye dönüştürmek istediği söylenirken ölü sayısının kısa sürede iki bini bulduğu söyleniyor.

1.2 milyon insan yerinden edilirken bölgede kaç kişinin enkaz altında yaşamını yitirdiği ya da yaşam mücadelesi verdiği ise bilinmiyor.

Yangın yerine dönen Beyrut'tan görüntüler:

İlginizi Çekebilir

Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak İstifa Etti
TikTok Fenomeni Emir Kutlu, Son 1 Ay İçinde Ülkemizde Yaşanan Kan Dondurucu Olaylara Böyle Tepki Gösterdi

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Semih Çelik’in Vahşice Katlettiği Ayşenur Halil’in Komşusu Cinayet Günü Yaşananları Anlattı
YORUMLAR
06.10.2024

2000 kişi oldu diyor haberde heralde bazıları anlamıyor, İsrailin iğrençlikleri ile mutlu oluyorlar. Sokak kopekleri kadar dahi insan hayatını hiçe sayan bu güruh her geçen gün iğrençleşiyor.

06.10.2024

Onlar da beslemesinler hizbullah teröristlerini..

06.10.2024

insanım diye etrafta dolaşan senin gibileri kim besliyor acaba

06.10.2024

Ülkelerin dur demesi için daha ne olmasi gerekiyor bilmiyorum. Sosyal medya, diziler, sinema sektörü insanoğlunu öyle uyuşturmuski, algılarımizi, empati yeteneğimizi öyle aşağıya çekmiş ki. Herkes youtube içeriği izler gibi duyarsızca izliyor. Bütün ülkeler için geçerli. İnsanoglu var ama insanlık vasıfları çoktan insanları terketmis

TÜM YORUMLARI OKU (36)